Σύσκεψη στην Πρέβεζα για τα αδέσποτα: ''Πληγή για την πόλη'' - ''Κίνδυνος για την δημόσια υγεία''!



Συσκεψη συγκαλεσε σημερα ο Αντιπεριφερειαρχης Πρεβεζας κ. Στρατος Ιωαννου για το ''μεγα θεμα της λυσσας'', αφου ελυσε ολα τα προβληματα του νομου στα 2 χρονια της θητειας του. Ο κ. Ιωαννου χαρακτηρισε τα αδεσποτα ζωα της πολης πληγη για την Πρεβεζα και κατι αναλογο ειπε και για τα ζωα του καταφυγιου.

Στο ιδιο μηκος κυματος και ο Προισταμενος της Κτηνιατρικης Υπηρεσιας του Ν.Πρεβεζας κ.Αυγερης, οταν του επισημανθηκε τι οριζει ο νομος για την επανενταξη των ζωων, εκανε την βαρυσημαντη δηλωση ''οτι τα ζωα ειναι κινδυνος για την δημοσια υγεια''…[δεν πα να λεει ο νομος].

Παροντες ακομη οι Εκπροσωποι των Κυνηγετικων Συλλογων του νομου, οι οποιοι προτειναν ριζικες λυσεις ''να μπουν δολωματα δηλητηριασμενα στα .. βορεια συνορα του νομου για την αγρια πανιδα [αλεπουδες κλπ.] και ας υπαρχουν εγκυκλιοι του υπουργειου για εμβολισμους των αγριων ζωων.  

Και ολα αυτα χωρις καμμια αντιδραση απο τον Αντιπεριφερειαρχη και τους αλλους υπηρεσιακους παραγοντες. Και καλα, οι κυνηγοι δεν ξερουν τον νομο, ο κ. Ιωαννου, ο κ. Αυγερης…ο κ. Ιωαννου προτεινε αστυνομικα-κατασταλτικα μετρα για τα σκυλια-τρομοκρατες και βεβαια το ολο του θεματος θα ηταν γελοιο αν δεν ηταν βαθια ανηθικο και τρομαχτικο για τον τροπο σκεψης και την σταση των ανθρωπων αυτων στο ετος 2013. 

Φυσικα η ''Παρεμβαση για τα ζωα'' δεν κληθηκαμε στη συσκεψη. Αλλοιμονο τωρα. Τι λογος πεφτει κατα τον κ. Ιωαννου σε εμας που στην ουσια ειμαστε υπευθυνοι για τα ζωα, τα φροντιζουμε, τα στειρωνουμε, τα εμβολιαζουμε χρονια τωρα και αποκλειστικα με δικα μας χρηματα. ευτυχως, στην Πρεβεζα και συμφωνα με τον νομο αρμοδιοτητα[ οπως και στις αλλες πολεις] για τα σκυλια εχει ο Δημος και η Πρεμβαση για τα ζωα.

Και πρεπει να αναφερθει οτι στην συσκεψη παρων ηταν και ο Αντιδημαρχος κ. Κατσιπανελης που ηταν και ο μονος που εβαλε τα πραγματα στην θεση τους. Στην ουσια καιστην πραγματικοτητα εμεις ειμαστε που θα συνεχισουμε να εμβολιαζουμε τα ζωα, οπως καναμε μεχρι τωρα.

Ευτυχως ακομη, που οι συμπολιτες μας στην πολυ μεγαλη πλειοψηφια τους αγαπουν τα ζωα και ειναι ενημερωμενοι. δυστυχως για τον κ. Ιωαννου τα ζωα θα συνεχισουν να υπαρχουν στην πολη και για να τελειωνουμε μ΄ αυτον και τις συσκεψεις του ας βρει αλλο πεδιο δρασης , που να το γνωριζει για να δικαιολογει και το ποστο του και ας αφησει τα ζωα στην ησυχια τους.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld