Ετοιμοθάνατο σκυλί έσωσε την οικογένειά του από πυρκαγιά


Ένα σκυλί που δίνει μάχη με τον καρκίνο και έχει μόνο λίγους μήνες ζωής, κατάφερε να σώσει την οικογένειά του από μια πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι.

Η σκυλίτσα Timber ήταν ξύπνια, όταν η πυρκαγιά ξέσπασε στη σοφίτα της οικογένειας. Η γυναίκα και η τρίχρονη κόρη της, είχαν πέσει για ύπνο.Όταν η σκυλίτσα αντιλήφθηκε την φωτιά έτρεξε αμέσως στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να σπρώχνει επίμονα με την μουσούδα της την γυναίκα προκειμένου να την ξυπνήσει.

Όταν αυτή κατάλαβε ότι η Timber προσπαθούσε να την προειδοποιήσει, σηκώθηκε και αντίκρυσε το σπίτι γεμάτο από καπνό. Ευτυχώς, η οικογένεια κατάφερε να βγει με ασφάλεια έξω.  

Οι Πυροσβέστες είπαν  πως ότι ήταν τυχεροί καθώς λίγα λεπτά αργότερα, τα πράγματα θα είχαν πάρει άσχημη τροπή. "Ο θερμαντήρας επρόκειτο να πέσει στη μέση του διαδρόμου και η οικογένεια θα είχε παγιδευτεί στα δωμάτια


Η γυναίκα δηλώνει συγκινημένη με την ηρωική πράξη της σκυλίτσας, την οποία είχε διασώσει από το δρόμο κατά τη διάρκεια του τυφώνα Ρίτα. "Εμείς σώσαμε τη ζωή της και αυτή έσωσε τη δική μας".

Η
Timber παλεύει με τον καρκίνο από τον Μάιο και η οικογένειά της έχει ξοδέψει πάνω από $ 15.000 για τις ακτινοβολίες και τη χημειοθεραπεία της.

Η θεραπεία έχει επεκτείνει την ζωή της, αλλά δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή. Οι γιατροί της έδωσαν μόνο λίγους μήνες ζωής. Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα λέει: ''Εγώ απλά την αγαπάω και δεν θέλω να τη χάσω. Δεν θα μπορούσε να ζητήσω ένα καλύτερο σκυλί."

Η οικογένεια θα οργανώσει μια γιορτή προς τιμήν της
Timber με πολλές λιχουδιές για αυτήν.


Δείτε το βίντεο

                                    



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld