Η ιστορία του Buck που αρνιόταν να πεθάνει..


Χάρη σε κάποιους κατοίκους στο Τέξας και μια εκστρατεία μέσω Facebook, ένας βάναυσα κακοποιημένος σκύλος, ο οποίος βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών και εθεωρείτο νεκρός, κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!


Ο σκυλάκος, ο οποίος αργότερα ονομάστηκε Buck, βρέθηκε στις 5 Ιανουαρίου από έναν κάτοικο, ο οποίος παρατήρησε ότι η δεμένη σακούλα που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου... κουνιόταν.
 

Όταν άνοιξε την σακούλα, σοκαρίστηκε: είδε ένα 3χρονο ημίαιμο σκυλάκι, γεμάτο αίμα και καταπονημένο από το ψύχος.
 

Όταν το έβγαλε από τη σακούλα, εκείνο μπόρεσε να κάνει λίγα μόλις βήματα προτού καταρρεύσει.
 

Όπως έγινε γνωστό, το σκυλάκι είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ είχε μείνει εκτεθειμένο στο κρύο για τουλάχιστον 10 ώρες. 

Ο άνθρωπος που το βρήκε επικοινώνησε με μια φιλόζωη γειτόνισσά του, η οποία έσπευσε στο σημείο και μετέφερε το σκυλάκι στην κοντινότερη κτηνιατρική κλινική, όπου οι γιατροί άρχισαν αμέσως θεραπεία για τα τραύματα του σκύλου και την υποθερμία.
 

Ο Buck υπέφερε επίσης από τραύματα στα μάτια, τα οποία ενδεχομένως να του αφήσουν μόνιμη τύφλωση.


"Οι σκύλοι αγαπούν άνευ όρων. Δεν θα βρεις ποτέ κάποιον ή κάτι που σε αγαπά όπως ο σκύλος. Γιατί να τραυματίσεις λοιπόν έναν σκύλο; Δεν καταλαβαίνω" δήλωσε η φιλόζωη γειτόνισσα Tami Augustyn, σχολιάζοντας τον βάναυσο τραυματισμό του Βuck.
Επειδή δεν μπορούσε να καλύψει μόνη της τα έξοδα θεραπείας του, απηύθυνε έκκληση για βοήθεια μέσω Facebook.
 

Η ανταπόκριση ήταν εκπληκτικά μεγάλη, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 10.000 δολάρια, σύμφωνα με την NY Daily News.
 

"Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν συγκλονιστικές για μένα. Από εκεί που δεν είχα αρκετά χρήματα για να πληρώσω για τη θεραπεία του Βuck, τώρα έχω ένα σημαντικό ποσό για να του προσφέρω την καλύτερη δυνατή φροντίδα" έγραψε η Augustyn στην σελίδα της στο Facebook.

Σύμφωνα με την the NY Daily News, η Augustyn έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Buck, ενώ με τα χρήματα που συγκέντρωσε σχεδιάζει να ιδρύσει το "Ίδρυμα Buck", μια οργάνωση για την προστασία κακοποιημένων σκύλων.  


Δείτε το βίντεο
Πηγή nooz.gr
Αναρτήθηκε στο animalspress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld