Ηράκλειο: H Προϊσταμένη των Ενετικών Τειχών ζητά την απομάκρυνση τριών αδέσποτων γιατί χαλάνε την αισθητική των Τειχών


Στα ''χαρακώματα'' βρίσκονται ζωόφιλοι με την κα Γιάννα Κύρκα, Προϊσταμένη του Τμήματος Ενετικών Τειχών του Δήμου Ηρακλείου.


Ο λόγος είναι το καταφύγιο για τρία αδέσποτα σκυλιά που βρίσκεται στα Ενετικά Τείχη. Σύμφωνα με τον κ. Αριστείδη Αθανασάκη που φροντίζει τα συγκεκριμένα ζώα η κα Κύρκα ζήτησε την απομάκρυνση του καταφυγίου, καθώς χαλάει την αισθητική των Τειχών.

 

''Επικοινώνησα με την κα Κύρκα και της ζήτησα να παραμείνει ο χώρος φιλοξενίας των ζώων στο σημείο, εκείνη μου δήλωσε ότι χαλά την αισθητική των Τειχών και ότι η ίδια δεν είναι ζωόφιλη για να τα πάρει σπίτι της να τα φροντίζει. Για την συνολική εικόνα που επικρατεί στα Ενετικά Τείχη δεν μας είπε κάτι όμως...'' τόνισε μιλώντας στο flashnews.gr ο κ. Αθανασάκης.


Πράγματι η εικόνα των Τειχών είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. Πεταμένα κάθε λογής σκουπίδια, από προφυλακτικά μέχρι σύριγγες συνθέτουν το άθλιο σκηνικό. Την ίδια ώρα το πάρκινγκ που υπάρχει στην περιοχή επιβαρύνει τα τείχη και αν μη τι άλλο δε συνάδει με το συνολικότερο περιβάλλον.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ζωόφιλοι θα κινηθούν με κάθε τρόπο ώστε να παραμείνει στο σημείο το καταφύγιο, ωστόσο η Προϊσταμένη του Τμήματος Ενετικών Τειχών του Δήμου δε φαίνεται να το αποδέχεται. 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld