Αυτό είναι το Νο1 σκυλί της Αμερικής!


Ο Banana Joe, ένα Affenpinscher, κέρδισε το πρώτο βραβείο καλύτερης εμφάνισης στο Best of Show κατά τη διάρκεια του Westminster Kennel  Dog Club, που έγινε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013, στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.


Ένα μικροσκοπικό μαύρο Affenpinscher, που ακούει στο όνομα Banana Joe, κέρδισε την πρωτιά, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 στο Best in Show στο Westminster Kennel Λέσχη Dog στη Νέα Υόρκη.

Το αφεντικό του, ο Ερνέστο Lara, τον σήκωσε στον αέρα και τον τίναξε χαρούμενος, μετά τον τοποθέτησε δίπλα στο βάθρο του νικητή, όπου ο Banana Joe πήδησε επάνω σαν να ήταν γεννημένος νικητής!


Μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην κατηγορία μικρού σκύλου (toy) , o Μπανάνα Τζο είχε να αντιμετωπίσει σοβαρά – για να μην αναφέρουμε πολύ μεγαλύτερα – ο ανταγωνισμός στον τελικό γύρο ήταν ανάμεσα στις καλύτερες φυλές εναντίον του άλλου.

Εναντίον του μικροσκοπικού σκύλου  διαγωνιζόταν ένα γερμανικό Wirehaired πόιντερ, ένα φοξ τεριέ , ένας αμερικανικός κυνηγετικός σκύλος, ένα χνουδωτό άσπρο frize Bichon, ένα πορτογαλικό σκυλί νερού και ένα τεράστιο δασύτριχο αγγλικό τσοπανόσκυλο. Ο Swagger το τσοπανόσκυλο, το οποίο έμοιαζε με μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και μία μπάλα από βαμβάκι, ήταν ένα από τα αγαπημένα στο πλήθος, το οποίο κέρδιζε ενθουσιώδεις  ζητωκραυγές κάθε φορά που έτρεxε γύρω από το πεδίο των κριτών. Κέρδισε το βραβείο του διαγωνισμού του δρομέα, που ονομάζεται Reserve Best in Show.

Υπήρξε επίσης  συμπάθεια από το πλήθος για το μικρό Affenpinscher, και ο σκύλος ο ίδιος φάνηκε ικανοποιημένος από όλο τον ενθουσιασμό για την νίκη του, γλείφοντας τα παϊδάκια του..


Νομίζω ότι είναι απλά ένα θαυμάσιο πράγμα, ένα αφιέρωμα για μια μικρή φυλή με μια τέτοια μεγάλη καρδιά», δήλωσε ο Λάρα. Το αφεντικό του είπε ότι ο πρωταθλητής τώρα θα επαναπαυτεί στις δάφνες του στην Ολλανδία. ”Πρόκειται να αποσυρθεί πίσω στο σπίτι όπου γεννήθηκε», είπε. ”Εκεί είναι όπου πρόκειται να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής του.”

Ο Lara συνέστησε τον Affenpinscher ως κατοικίδιο ζώο, αλλά είπε ότι στην συγκεκριμένη φυλή αρέσει να  έχει κάποια χαλαρότητα. Είναι ένα «πολύ ανθρώπινο σκυλί», είπε. ”Θέλετε να το προσεγγίσετε και να γίνετε φίλος του.

Για το στέμμα αγωνίστηκαν συνολικά 2.721 σκύλοι από 187 φυλές και ποικιλίες  στο Westminster, το οποίο είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και με μεγάλο κύρος dog shows στον κόσμο.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld