Δολοφόνησε ζευγάρι επειδή ο σκύλος τους λέρωνε την πολυκατοικία!


Ένας 75χρονος από το Ντάλας των Η.Π.Α φέρεται να πυροβόλησε τους γείτονες του, με αφορμή τα περιττώματα ενός πιτ μπουλ!Ειδικότερα, ο Chung Kim πυροβόλησε τον Jamie Stafford και την Michelle Jackson - γονείς πέντε παιδιά - οι οποίοι διέμεναν σε διαμέρισμα ακριβώς πάνω από αυτόν, καθώς το πιτ μπουλ τους έκανε την ανάγκη του στο αίθριο της πολυκατοικίας.
 

Η διαμάχη μεταξύ του δράστη και του ζευγαριού είχε διάρκεια περίπου ένα χρόνο, ενώ, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, την ημέρα του φόνου, ο Kim όταν είδε την Michelle να βγάζει για άλλη μια φορά το σκύλο στο αίθριο, κατέβηκε από το διαμέρισμά του και την πυροβόλησε εξ επαφής.

Στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος άνδρας ανέβηκε στο διαμέρισμα του Jamie και τον πυροβόλησε και αυτόν. Μάλιστα, ο δεύτερος προσπάθησε απεγνωσμένα να διαφύγει από το μπαλκόνι του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Σημειώνεται ότι η ποινή που αντιμετωπίζει ο 75χρονος, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, είναι αυτή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς αναστολή, ή ακόμα και της θανατικής ποινής.


Δείτε το βίντεο

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld