Λαμπραντόρ έκλεβε τα ξημερώματα τα προϊόντα μιας καφετέριας!


Στο Espresso Love Cafe στην πόλη Arrowtown της Νέας Ζηλανδίας μπορεί κανείς να αγοράσει ψωμί, ντόνατς, πανίνι και κουλούρια. Τις τελευταίες μέρες, όμως, παρουσίαζε έλλειψη σε αυτά. Και ο λόγος;


Τα προϊόντα τα έφερναν τα ξημερώματα και τα άφηναν έξω από το καφέ. Εκεί τα έβρισκε το πρωί η ιδιοκτήτρια, Jacynda Wallace. Το περασμένο Σάββατο το πρωί τα προϊόντα είχαν εξαφανιστεί. 

Η Jacynda κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε την κλοπή. Οι αστυνομικοί έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους και εξέτασαν τις κάμερες ασφαλείας της πόλης. 

Έτσι, ανακάλυψαν πως ο κλέφτης ήταν ένα μαύρο λαμπραντόρ. Συγκεκριμένα, οι κάμερες είχαν καταγράψει τον σκύλο που βρισκόταν γύρω από το καφέ όλο το βράδυ και έφευγε έχοντας στο στόμα του το ψωμί (φωτο), προτού φθάσει η ιδιοκτήτρια στο καφέ . Ο σκύλος έκλεψε περίπου 40 προϊόντα αξίας 60 δολαρίων.

Η Jacynda Wallace ένιωσε ανακούφιση όταν είδε πως επρόκειτο για τετράποδο κλέφτη. Στο εξής, βέβαια,θα βρίσκει τα προϊόντα σε διαφορετικό σημείο τα προϊόντα το πρωί, ώστε η πρόσβαση σε αυτά να μην είναι εύκολη στον καθένα.

Όσο για τον κλέφτη, η αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει. Για αυτό, επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες τριών μαύρων λαμπραντόρ που ζουν στην πόλη αλλά δεν κανένας από αυτούς δεν είναι ύποπτος.
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld