Αυτό είναι το καλύτερο σκυλόσπιτο της χρονιάς!

 
Τα περισσότερα σκυλιά έχουν ένα απλό και ταπεινό ξύλινο σπιτάκι σε μια αυλή για να αράζουν. Ο Ουέλινγκτον, το μεγαλόσωμο δίχρονο ράτσας Αγ. Βερνάρδου, ζει «σκυλίσια ζωή» σε «αρχοντικό» με τούβλα, μοκέτες, ηλεκτρισμό και μονωμένους τοίχους για να μην κρυώνει. Φυσικά έχει αυλή με κεραμικά αγάλματα.

Ο 37χρόνος ιδιοκτήτης του, Τζούλιαν Κάιτ, ξόδεψε 84 ώρες (γύρω στις τέσσερις μέρες) για να φτιάξει με τα χέρια του το σχεδόν δίμετρο σπίτι, ρεπλίκα του δικού του «φτωχικού» στην κομητεία του Ντέρμπισαϊρ μεταμορφώνοντας τον κήπο του για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του Ουέλινγκτον.

Η σκληρή δουλειά του αφεντικού του απέδωσε όταν κέρδισε χρηματικό βραβείο 1250€ σε εθνικό διαγωνισμό για τα καλύτερο σκυλόσπιτο της Βρετανίας. «Εγώ απλά σχεδίασα και έχτισα ένα σπίτι για το σκύλο μου, ως χόμπι, αλλά ένιωσα πανευτυχής όταν αναγνωρίστηκε η δουλειά μου. Ακόμη δεν το έχω ολοκληρώσει, φαντάζομαι στο τέλος θα πάω να μείνω μαζί του» δήλωσε με χαμόγελο ο κύριος Κάιτ, μετά τη βράβευση του.


Πριν από μερικά χρόνια ο κύριος Κάιτ έχασε την δουλειά του στην κατασκευαστική εταιρεία και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία. Ίδρυσε δική του εταιρία κατασκευάζοντας πολυτελή σπίτια για σκύλους (built-to-order).

Όλα ξεκίνησαν όταν κατασκεύασε το πρώτο σπιτάκι για το δικό του σκύλο, στη συνέχεια, οι φίλοι του ζήτησαν τις υπηρεσίες του και ακολούθησαν οι πελάτες. Μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει σαράντα «σκυλο- επαύλεις» και υποστηρίζει ότι το τηλέφωνο του δεν σταμάτησε να χτυπά μετά τη βράβευση. 



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld