Πρέβεζα: Βρήκαν απαγχονισμένο σκύλο σε παλιό όχημα


Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής εργαζόμενοι σε συνεργείο αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, όταν αντίκρισαν ένα νεκρό σκύλο απαγχονισμένο μέσα σε παλιό όχημα που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του συνεργείου ο οποίος φυλάσσεται!


Το άτυχο ζώο, το οποίο οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι του συνεργείου «Ζηκίδης Ο.Ε.» φρόντιζαν και τάιζαν καθημερινά, βρισκόταν απαγχονισμένο στη θέση του συνοδηγού με αυτοσχέδια τριχιά και σύρμα. 

Κατά πάσα πιθανότητα άγνωστοι προέβησαν σε αυτή την απάνθρωπη ενέργεια κατά τη διάρκεια της νύχτας αφού σκαρφάλωσαν τη μάντρα του συνεργείου.

Οι υπεύθυνοι του συνεργείου κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία , η οποία θα διεξάγει έρευνα και κάνουν έκκληση σε όποιον έχει αντιληφθεί κάτι για το συμβάν να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Την αποτρόπαια ενέργεια καταδικάζει και η εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Σωματείου Πρέβεζας «Παρέμβαση για τα ζώα» Πέλα Καλογήρου υπογραμμίζοντας πως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βρεθεί ο υπεύθυνος!


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld