Επείγον! Αδέσποτη σκυλοοικογένεια ζητά φιλοξενία




Αυτή η υπέροχη μανούλα (τελευταία φώτο) βρέθηκε με τα κουτάβια της, σκελετωμένη και σε άθλια κατάσταση στα βουνά του Ωρωπού στη μέση του πουθενά από φιλόζωη κυρία που έκανε την εκδρομή της, εντελώς τυχαία. Δίπλα της βρέθηκαν τα κουφάρια δύο νεκρών σκύλων. 





Η κυρία παρόλα που μένει στην Αθήνα, δεν μπορούσε να ξεχάσει το θέαμα της αποστεωμένης μητέρας με τα έξι μωρά της και πήγαινε κάθε μέρα στο σημείο που τα είχε πρωτοδει, προκειμένου να τα ταϊσει και να σιγουρευτεί ότι ζουν. Βέβαια η περιοχή ήταν εντελώς αφιλόξενη, εφόσον, ήταν πολύ πιθανόν τόσο η μητέρα, όσο και τα μωρά να βγούν στους παράδρομους της Εθνικής οδού και να τα λιώσουν τα διερχόμενα φορτηγά. 


Έτσι κάποια στιγμή η οικογένεια μεταφέρθηκε σε ένα παρκάκι στα Α. Λιόσια για μεγαλύτερη ασφάλεια, όπου εκεί διαμένει πολύ κοντά, άλλη μια φιλόζωη οικογένεια κι είναι πιο εύκολο να μεταβαίνει κι η κυρία που τα έσωσε, ώστε να τα φροντίζε συχνότεραι . Οπως καταλαβαίνετε κι όπως φαίνεται ούτε αυτή η περιοχή είναι κατάλλη. Το βράδυ μαζεύονται τοξικομανείς, οι γείτονες ενοχλούνται και ο κίνδυνος από αυτοκίνητα αν κ μικρότερος παραμένει. 

Παρακαλούμε για υιοθεσία ή φιλοξενεία όποιον μπορεί. Είναι όλα τους και η μητέρα τρυφερά και αξιαγάπητα. Αν τα αφήσουμε το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο, θάνατος. Ας μην τους γυρίσουμε την πλάτη! Tα κουταβάκια είναι 1 1/2 -2 μηνών και η μητέρα φαίνεται να είναι νεαρή κι είναι μάλλον η πρώτη της γέννα.

Οποιος μπορεί με οποιδήποτε τρόπο να βοηθήσει ας τηλεφωνήσει στο 6972224453 και στο 2103442738 (7:00 -15:00) Βίλλυ ή στο Φβ

1 σχόλιο:

  1. "Το βράδυ μαζεύονται τοξικομανείς" ε και; Οι τοξικομανείς δεν είναι άνθρωποι; Και επειδή μαζεύονται τι σημαίνει ότι είναι απειλή για τους σκύλους; Ε να τους μαζέψουμε και να τους στείλουμε στο Νταχάου αφού ενοχλείται η κυρία! Ντροπή σε αυτόν που το έγραψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld