Γνωρίστε την Βίκτορι που μοιάζει με μωρό καγκουρό

 

Το τσιουάουα της φωτογραφίας ονομάζεται  Βίκτορι και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην πόλη Dearborn. Μπορεί η εμφάνισή της να προκαλεί λύπη, όμως εκείνη απέδειξε ότι έχει θέληση για ζωή.


Η Βίκτορι μοιάζει με μωρό καγκουρό, αφού πάσχει από μια ασθένεια που έχει σαν αποτέλεσμα κάποια οστά από τα μπροστινά της πόδια να λείπουν.Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο πως ένα σκυλί σαν αυτό κατάφερε να επιβιώσει έξω στους δρόμους για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως η Βίκτορι όχι μόνο τα κατάφερε αλλά απέδειξε ότι είναι τόσο γρήγορη και δραστήρια σαν ένα κανονικό σκυλί.Στο τοπικό Καταφύγιο Ζώων που φιλοξενείται, έχει κλέψει τις καρδιές όλων. 

''
Έχει μια υπέροχη προσωπικότητα και το γεγονός ότι επέζησε στον δρόμο παρά την ιδιαιτερότητά μας έκανε να της δώσουμε το όνομα Βίκτορι, που σημαίνει Νίκη.''Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια χειρουργική λύση για την κατάστασή της, χάρη όμως στην δημοσιοποίηση που πήρε το περιστατικό κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειαζόταν για να αγοραστούν τρεις ορθοπεδικές συσκευές που θα την βοηθήσουν να ζει πιο άνετα.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld