Σκυλιά...χωρισμένων γονιών


Όταν το αγαπημένο σας κατοικίδιο γίνεται το «μήλο της έριδος»

Μπορεί ο Charlie Sheen και ο Mel Gibson να τσακώνονται με τις πρώην συζύγους τους για τη κηδεμονία των παιδιών τους, αλλά τι συμβαίνει στις χολιγουντιανές οικογένειες όταν εκτός από τα τέκνα υπάρχουν και pets μέσα στο σπίτι, ή μάλλον στις τεράστιες επαύλεις;

Σύμφωνα με την Ένωση Αμερικανών Δικηγόρων, οι υποθέσεις που αφορούν τα αγαπημένα μας τετράποδα γνωρίζουν άνθηση, ενώ ακόμα και τα πρεστιζάτα Harvard και Yale έχουν δημιουργήσει τμήματα που διδάσκουν «δίκαιο» εξειδικευμένο για κατοικίδια.
Τρανταχτό παράδειγμα η Britney Spears με το σύζυγό της Kevin Federline που πάλεψαν στα δικαστήρια μέχρι τελικής πτώσης για την κηδεμονία του σκύλου τους. Η pop τραγουδίστρια, αφού έχασε τα δικαιώματά της πάνω στα δύο της παιδιά, Sean Preston, και Jayden James προκάλεσε ένα δριμύ κατηγορώ ακόμα και από την οργάνωση PETA η οποία και έγραψε επιστολή υποστήριξης προς το σύζυγό της ενθαρρύνοντάς τον να διεκδικήσει τον τετράποδο φίλο του. Μάλιστα, η εφημερίδα, «The Telegraph», ψήφισε τη Spears ως τη χειρότερη ιδιοκτήτρια σκύλου.


Ένα ακόμα πρώην ζευγάρι του Hollywood που οδηγήθηκε στα δικαστήρια εξαιτίας της ζωοφιλίας του, είναι η Drew Barrymore και ο Tom Green. Οι δύο πρώην σύζυγοι που έμειναν μαζί για το διάστημα των έξι μηνών, βρέθηκαν αντίπαλοι να διεκδικούν την κηδεμονία του χρυσαφί Λαμπραντόρ Flossie, την οποία και κέρδισε η δημοφιλής ηθοποιός.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld