Αμύνταιο: Δολοφόνησαν έγκυο σκυλίτσα δηλητηριάζοντάς την


Η σκυλίτσα της φωτογραφίας, τριγυρνούσε στο Αμύνταιο το Νοέμβριο με ένα σχοινί (τριχιά) 5 μέτρων δεμένο σφιχτά στο λαιμό της.


Δυο μέρες μετά τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου '' Η Αγκαλιά'' κατάφεραν να την προσεγγίσουν και να την απαλλάξουν από τα δεσμά που κουβαλούσε.

Δυστυχώς ο Δήμος  δεν διαθέτει χώρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς και τα σπίτια όλων των μελών είναι γεμάτα από φιλοξενίες και έτσι αναγκαστικά την φρόντιζαν στο δρόμο. 

Η σκυλίτσα έμεινε έγκυος πάλι και αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε τους γνωστούς φολάδες της περιοχής με αποτέλεσμα αυτό που βλέπετε.


Στην ίδια περιοχή της ΔΕΗ όπου είχε πέσει η τελευταία φόλα, μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στο σημείο και φρόντισαν να καταγγείλουν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Αμυνταίου.

Η αστυνομία έφθασε στο σημείο, κατέγραψε το γεγονός και τώρα αναμένεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί ο δράστης. 

Παρακαλούμε θερμά για άλλη μια φορά όποιος γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο περιστατικό ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ είτε στο Σωματείο ανώνυμα ή επώνυμα (infoagkalia@gmail.com), είτε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας. 

Σας ενημερώνουμε για άλλη μια φορά πως ΗΦΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ και διώκεται βάση νόμου αλλά και Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.


1 σχόλιο:

  1. Φρικτό!!!!!! Κρίμα κι άδικο!!!!! Εύχομαι να πληρώσει ο δολοφόνος όχι μόνο μίας σκυλίτσας αλλά και όλων των αθώων μωρών που είχε μέσα της... Πως μπόρεσε...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld