Βρέθηκε στην Άνω Γλυφάδα και ψάχνει τον κηδεμόνα του




Και το ονομα αυτου Στορμ! Ειναι σιγουρα απο σπιτι. Μια κυρια τον εντοπισε στην Ανω Γλυφαδα οπου εμφανιστηκε απο το πουθενα. Τον πηρε σπιτι της αλλα ο συζυγος δεν τον ηθελε οποτε καθε φορα που τολμουσε ο μικρος να κινηθει ή να γαυγισει τον χτυπουσε με μια ζωνη.Το σκυλι το πηραν απο εκει.


Μετα απο εκκληση για φιλοξενιας ο μικρος βρεθηκε στα χερια μου και τις Σταυρουλας Φλωκου. Τον πηγαμε κτηνιατρο οπου τελικα διαπιστωθηκε μολυνση στο αυτι του. Φυσικα δεν χρειαζοταν καν να το καταλαβει κτηνιατρος γιατι το σκυλι εκλαιγε μονο που ακουμπουσες το αυτακι του και τιναζε συνεχεια το κεφαλι του. Δυστυχως ο ακουστικος του πορος ειναι κλειστος και πιθανον να μην ακουει απο το ενα αυτι. Θα συνεχιστουν οι εξετασεις για να μπορεσουμε να βοηθησουμε τον γλυκο επισκεπτη μας. 

Φιλοξενειται επι πληρωμη σε σπιτι ετσι ωστε να μπορεσουμε να ψαξουμε τον πιθανο ιδοκτητη του. Ειναι μολις 2-3 χρονων, στειρωμενος, με προσεγμενο τριχωμα και νυχια, φιλικος με ολους, εκπαιδευμενος. Μοιαζει με λαμπραντορ. Αν δεν βρεθει ο ιδιοκτητης θα δοθει για υιοθεσια. Το μονο σιγουρο ειναι ενα. Ο μικρος δεν θα ξαναβγει στο δρομο. Βοηθηστε μηπως βρεθει ο ιδιοκτητης του για αρχη.

Τηλ.επικ. 6971711561 ή 6972297146 ή στο Φβ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld