Γεράκος αναζητά μια θέση στην καρδιά σας για το υπόλοιπο της ζωής του


Τον σκύλο αυτό βρήκα πριν 3 μέρες, έξω από τον ΑΒ Βασιλόπουλο της Νέας Ερυθραίας, ξαπλωμένο στο δρόμο με συμπτώματα επιλεπτικής κρίσης. Με την βοήθεια αστυνομικών που έτυχε να βρίσκονται εκεί, τον βάλαμε στο αυτοκίνητό μου και τον πήγα στον κτηνίατρο Κτενά της Νέας Ερυθραίας. 


Οταν φτάσαμε, η κρίση είχε περάσει αλλά με φρίκη ανακαλύψαμε ένα τεράστιο σκίσιμο στο πίσω πόδι του ζώου, μέσα από το οποίο έβγαινε όλο το κόκκαλο και οι τένοντες. Τον ναρκώσαμε επι τόπου και του έγιναν τα απαραίτητα ράμματα. Ο καημένος, παρόλο τον φριχτό πόνο που πρέπει να ένιωθε, δεν έκλαψε, δεν γρύλισε, δεν κουνήθηκε καθόλου. Αφέθηκε τελείως στα χέρια μας. 

Του πήραμε αίμα για εξετάσεις και τα έξοδα της επέμβσης και φιλοξενίας στο κτηνιατρείο μέχρι να δέσει η πληγή, που έφτασαν τα 150 ευρώ, θα τα αναλάβω εγώ.

Ο σκύλος είναι ένα καλοκάγαθο - πάρα πάρα πολύ ήσυχο πλάσμα. Είναι γεράκος, σίγουρα 11-12 ετών, δεν βλέπει πολύ καλά λόγω γλαυκόματος και έχει πιθανότατα πρόβλημα επιλεπτικών κρίσεων. Χρείαζεται φροντίδα και αγάπη. Είναι πολύ ήσυχος. Μόνο μια στέγη να του δωθεί, έστω και σε κήπο με σκυλόσπιτο, φαι, νερό και πιθανόν φάρμακα για την επιληψία. 

Εγώ δυστηχώς δεν μπορώ να τον φιλοξενήσω, έχω ήδη 2 σκυλιά και φριχτούς γείτονες. Όμως είμαι διατεθημένη να αναλάβω το έξοδο της τροφή; του σκύλου, για την υπόλοιπη ζωή του, σε όποιον δεχτεί να του δώσει μια στέγη και λίγη αγάπη.... 

Για την ώρα, όταν βγει από το κτηνιατρείο και για μικρό χρονικό διάστημα, θα φιλοξενηθεί και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό, στο Fazoo Farm. 

Παρακαλώ πολύ, όποιος το βρει μες στην καρδιά του να προσφέρει φροντίδα και φιλοξενία σε αυτόν το σκυλάκο, που αν αφεθεί ξανά στο δρόμο, είναι βέβαιος ο θάνατος του, παρακαλώ θερμά να επικοινωνήσει στο 6945374124 Πάολα κουντουριώτη ή στο Φβ


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld