Έμεινε παράλυτη αλλά δεν την εγκατέλειψαν όπως πολλοί θα έκαναν


Η Bowie είναι μια εξάχρονη σκυλίτσα που έμεινε παράλυτη έπειτα από ένα ξαφνικό ατύχημα. Καθώς έπαιζε με το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας, χτύπησε άσχημα με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτη από τη μέση και κάτω. Πέρασε δύο εβδομάδες στην μονάδα εντατικής θεραπείας και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της.


Οι κηδεμόνες της δημοσίευσαν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια. Κάποια αρνητικά, μα τα περισσότερα θετικά.

Φαίνεται πως κάποιοι θεωρούν πως η Bowie ταλαιπωρείται άδικα. Όμως η οικογένειά της παλεύει για να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στην Bowie και υποστηρίζει ότι ακόμα και τώρα είναι ο πιο ευτυχισμένος σκύλος στον κόσμο!




Η Bowie υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες τρεις φορές την ημέρα και η οικογένειά της εξετάζει όλες τις επιλογές προκειμένου να μπορέσει να ανακτήσει την κινητικότητα της. Έχει ήδη έρθει σε επαφή με καταστήματα, προκειμένου να αγοράσει ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο για να μετακινείται. 

Η οικογένειά της ποτέ δεν σκέφτηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια γιατί όπως λέει: ''Μπορεί να μην περπατήσει ποτέ ξανά, αλλά δεν θα σταματήσει ποτέ να έχει περιπέτειες μαζί μας".


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld