Κοζάνη: Τα παιδιά του ΚΔΑΠ μαζεύουν χρήματα για να στειρώσουν αδέσποτη σκυλίτσα




Τo πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά είναι γνωστό ότι έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Ένα τέτοιο ζήτημα που προέκυψε στην Ποντοκώμη, έγινε αφορμή να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά που συμμετέχουν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.).


Όπως ενημερωθήκαμε από Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης ''ΑΓΓΙΖΩΟ'', με την βοήθεια και τον συντονισμό των εκπαιδευτικών της δομής, τα παιδιά αποφάσισαν να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για ένα θηλυκό αδέσποτο σκυλί που σχεδόν μεγάλωσε μαζί τους και το θεωρούν φίλο και φύλακά τους. 

Επειδή λοιπόν το συγκεκριμένο σκυλί γέννησε πολλές φορές και πολλά κουταβάκια των οποίων η τύχη δεν ήταν πάντα καλή, ανέλαβαν δράση τα παιδιά. 

Έκαναν έναν κουμπαρά όπου ρίχνουν μέσα μέρος από το χαρτζιλίκι τους και ταυτόχρονα έκαναν αυτοσχέδιες αφίσες και τις κόλλησαν σε διάφορα σημεία του χωριού, για να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν και τους ενήλικες, με σκοπό να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσόν για τη στείρωση και τον εμβολιασμό του ζώου.


Τα παιδιά αυτά αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και αξίζουν την βοήθειά μας. Συμβάλετε κι εσείς με οποιοδήποτε ποσό. Ακόμα και 1 ευρώ είναι σημαντική βοήθεια.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld