Έκανε τατουάζ στο κουτάβι του και δημοσίευσε φωτογραφίες στο Facebook



 
Ο Ernesto Rodriguez, ένας βετεράνος του στρατού, έχει προκαλέσει την οργή ​​των φιλόζωων αφού έκανε τατουάζ στον σκύλο του και έπειτα δημοσίευσε τις φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Πρόκειται για ένα αμερικάνικο πίτμπουλ μόλις 5 μηνών. Το τατουάζ, που έγινε στην περιοχή της κοιλιάς, έχει
το όνομα του κουταβιού ''Δούκισσα'', καθώς και ένα έμβλημα που αντιπροσωπεύει την γραμμή του αίματός του.
 
 
Ο E. R. δεν δίστασε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στο Facebook, με αποτέλεσμα την μαζική κατακραυγή από τους φιλόζωους και την κινητοποίηση του τοπικού τμήματος υγείας.

Ο άνδρας από την Βόρεια Καρολίνα, υποστήριξε ότι το τατουάζ δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που γίνεται στα άλογα και στις αγελάδες.
 
« Δεν πρόκεται για κακοποίηση. Αποτελεί ένα μέτρο προστασίας των κατοικιδίων για να μην χαθούν», αναφέρει. Υποστηρίζει επίσης πως η μικρή Δούκισσα κοιμόταν όταν πραγματοποιήθηκε το τατουάζ.
 
 
Ωστόσο, το υπουργείο υγείας εξέδωσε εντολή παύσης καθηκόντων στον άνδρα, που σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει να κάνει τατουάζ στους ανθρώπους μέχρι να αποκτήσει τις κατάλληλες άδειες.

Δυστυχώς, δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του κ. Rodriguez, δεδομένου ότι δεν είναι παράνομο για κάποιον να κάνει τατουάζ στο κατοικίδιό του, εκτός αν κριθεί ως κακοποίηση ζώου.
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld