Μπες στο Pack, το '' Facebook '' των σκύλων!


Είναι γεγονός πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Οι κηδεμόνες των σκύλων, εκτός της φροντίδας, της αγάπης και της παρέας που δίνουν σε ένα σκύλο, πολλές φορές ανεβάζουν φωτογραφίες των κατοικίδιων – ή καλύτερα των φίλων – τους σε Κοινωνικά Δίκτυα όπως το Facebook ή το Twitter. Κάποιοι μάλιστα, δημιουργούν μέχρι και ολόκληρο προφίλ!
 


Για αυτό τον λόγο κάποιοι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν το Pack, το Κοινωνικό Δίκτυο των σκύλων! Εκεί, ο κάθε σκύλος έχει το δικό του προφίλ με πληροφορίες όπως τη ράτσα του, τον τόπο διαμονής του, το φύλο του, την ηλικία του, το βάρος του και φυσικά τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος επίσης έχει δικό του προφίλ. Δείτε ένα παράδειγμα σκύλου.

Τι συνδέει λοιπόν όλους τους χρήστες του Pack; Μα φυσικά η αγάπη τους για τους σκύλους, τους οποίους θεωρούν οικογένεια. 


Το Pack ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 και στο λίγο διάστημα που λειτουργεί έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο target group του. Μέχρι στιγμής, ένας χρήστης μπορεί να εγγραφεί μονάχα μέσω πρόσκλησης, την οποία μπορεί να ζητήσει από την αρχική σελίδα, έως ότου το Κοινωνικό Δίκτυο ανοίξει τις πόρτες του σε όλους τους χρήστες.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld