Ημίαιμα ροτβαιλεράκια 30 ημερών ψάχνουν σπίτι




Δυστυχώς ο αγώνας μας ποτέ δεν θα σταματήσει αν δεν σταματήσουν κάποιοι ''άνθρωποι'' να παρατάνε αθώες μικρές ψυχούλες στον δρόμο! Χθες βρέθηκαν παρατημένα αυτά τα κουταβάκια! Μαζί με αυτα βρέθηκε και ένα τέταρτο, δυστυχώς νεκρό, χτυπημένο από αυτοκίνητο! 


Η πηγή του κακού? Μια κούτα, η οποία τα περιείχε! Πως την βρήκα? Το ένα από τα 3 κουταβάκια τσίριζε ζητώντας βοήθεια, με αποτέλεσμα να βρω και αυτό και την κούτα στην οποία βρισκόταν! Τα κουταβάκια τα πήρα φυσικά μαζί μου και αυτή την στιγμή τα φιλοξενεί το ΑΓΓΙΖΩΟ, το φιλοζωικό σωματείο Κοζάνης! Η ανάγκη να φύγουν από εκεί είναι επιτακτική, καθώς τα περιστατικά και τα ζωάκια που έχει να φροντίσει το σωματείο είναι πάρα πολλά! 

Δεν γνωρίζουμε αν τα κουταβάκια είναι αδερφάκια, καθώς τα 2 μοιάζουν με ημίαιμα ροτβαϊλεράκια και το άλλο μοίαζει με ημίαιμο λαμπραντοράκι! Τα κουταβάκια είναι περίπου 20 με 30 ημερών! Δυο θυληκά και ένα αρσενικό! Θηλυκά είναι το μαύρο που μοίαζει με λαμπραντοράκι και το ένα από τα δύο που μοίαζουν με ημίαιμα ροτβαϊλεράκια! 

Δυστυχώς δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε ακόμα το βάρος τους. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν νομίζουμε να γίνουν πάνω από 20 κιλά! Θα δοθούν για υιοθεσία με συμβόλαιο υιοθεσίας,εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα εσωτερικά και εξωτερικά! Τα σκυλάκια προτείνονται για αυλή και όχι για μέσα στο σπίτι!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να με καλέσετε στο κινητό μου 6974419247 ή στο facebook

Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης Αγγιζωο (Αρ.πρωτοδικείου 261/2011)


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld