Δήμος Χανίων: Μικρο-ιστότοπος με τίτλο «Υιοθετήστε ένα Αδέσποτο» για όλα τα αδέσποτα που ψάχνουν σπίτι



Στην υλοποίηση ενός προγράμματος υιοθεσίας αδέσποτων ζώων προχωρά ο δήμος Χανίων, σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης. 


Όπως έγινε γνωστό , για τον σκοπό αυτόν δημιουργήθηκε ένας ειδικός μικρο-ιστότοπος, στον οποίο υπάρχει πρόσβαση μέσα από την ιστοσελίδα του δήμου Χανίων www.chania.gr υπό τον τίτλο «Υιοθετήστε ένα Αδέσποτο» και στο οποίο υπάρχει αναλυτικός κατάλογος και φωτογραφίες με τα προς υιοθεσία αδέσποτα ζώα, καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών (ράτσα, χαρακτήρας, ηλικία κ.ά.).
 

Τον ιστότοπο μπορεί να επισκέπτεται όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει ένα ζώο συντροφιάς, δίνοντας μια ευκαιρία ζωής και καλύτερης φροντίδας σε ένα αδέσποτο ζώο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνουν το αίτημα υιοθεσίας τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: d-oikanap@chania.gr.
 


Όλα τα αδέσποτα ζώα που θα δίνονται για υιοθεσία θα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση, θα έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας, ενώ για την υιοθεσία θα αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής του ενδιαφερόμενου.
 

Ο δήμος Χανίων θα διατηρεί το δικαίωμα επικοινωνίας με τον ανάδοχο, προκειμένου να ενημερώνεται για την πορεία της υγείας και τον τρόπο ζωής του υιοθετημένου ζώου.




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld