Ο Μπούμπης είναι υπέροχος και αναζητά την δική του οικογένεια


Ο Μπούμπης είναι 2 ετών, ζυγίζει 18 κιλά (μεσαίο μέγεθος) και είναι φιλικός με σκυλάκια και ανθρώπους. Μέχρι τώρα ζούσε παραμελημένος από την πρώην οικογένειά του. Τον είχαν δεμένο σε μία γωνία, χωρίς νερό, φαγητό και εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα. 

Τον έδωσαν χωρίς καν να το διαπραγματευτούν και τώρα ψάχνουμε να του βρούμε ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν και θα τον έχουν βασιλιά, όπως άλλωστε του αξίζει. Εμβολιάστηκε, στειρώθηκε, έκανε εξετάσεις, κουρεύτηκε, αποπαρασιτώθηκε και είναι έτοιμος για την καινούργια του ζωή! 

Είναι πολύ ήσυχος, υπάκουος, ταξιδεύει χωρίς πρόβλημα σε αυτοκίνητο και έμαθε γρήγορα πώς να πηγαίνει βόλτα. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και συμφωνία για τοποθέτηση ηλεκτρονικής ταυτότητας. 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6944292475 Βιολέττα ή στο Φβ.


(Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ακράτας, Αρ.Πρ. 51/2007)

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σας παραθέτουμε το μήνυμα εκ μέρους της κ. Βιολέττας.
      ''καλησπέρα Στέλιο
      Ο Μπούμπης δεν εχει ακόμα υιοθετηθεί γιατί ψάχνω ένα άτομο/ οικογένεια που θα τον λατρέψει όπως εγώ. Υπάρχει όμως μια οικογένεια στην Γερμανία που τον έχει ερωτευτεί και θέλει να τον υιοθετήσει. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι επικοινώνησε μαζί μου άμεσα 6944292475.
      Ευχαριστώ - Βιολέττα''

      Διαγραφή
    2. Εντάξει ευχαριστώ τα κανονίσαμε με την κ. Βιολέττα μάλλον θα τον πάρουμε με την οικογένεια μου 'ευχαριστώ πολύ'!!!!!..

      Διαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld