Η ηλικιωμένη μποξερίνα Λίλη πέρασε πολλά και ψάχνει τον άνθρωπό της




Η ιστορία της Λίλη είναι γνωστή.. Η ιστορία ενός ζώου που αγοράστηκε από κάπου, και άθελά του αρρώστησε.. Και μόλις αυτό έγινε, η Λίλη αφέθηκε να βρεί την "τύχη" της κάπου στον Ασπρόπυργο. Η Λίλη δεν ήταν αδέσποτη, είχε σπίτι! 


Ξέρει όλες της βασικές εντολές (κάτσε, ξάπλωσε, μείνε, έλα) και όταν της πεις "χέρι" η Λίλη το δίνει με χαρά! Είναι τσιπαρισμένη (χωρίς βέβαια να μπορούμε να βρούμε κανέναν απο τα δηλωμένα στοιχεία). Πάσχει απο Λεϊσμανίωση. Το τίμημα ήταν ο δρόμος φυσικά.. Αλλά η ταλαιπωρία της δεν τελειώνει εδώ. 



Κάποιος... αχαρακτήριστος την έλουσε με λάδι μηχανής μάλλον για την πλάκα του. Όταν τη βρήκαμε ήταν μια σκιά φοβισμένη 18 κιλά χωρίς τρίχωμα. Μετά από 2,5μήνες θεραπειών και προσπαθιών η Λίλη είναι καλά!!!! Έχοντας κάνει τη θεραπεία με Milteforan έχει βγάλει τρίχωμα, έχει παχύνει και ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ψάχνουμε για το δικό της σπίτι, επειδή δεν μπορούμε να την κρατήσουμε. Το μόνο που θα χρειαστεί να παίρνει είναι 2 χάπια τη μέρα (Zylapour) το οποίο κοστίζει 3,5 ευρώ σε φαρμακείο και να γίνουν οι εξετάσεις της όταν έρθει η ώρα να δούμε πόσο καταπολεμήσαμε τη νόσο. 

Η Λίλη ψάχνει έναν ΑΝΘΡΩΠΟ να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της μιας και είναι περίπου 10 χρονών. Δεν ξέρουμε τι έχει περάσει και πόσο καιρό ήταν στο δρόμο. Οι σχέσεις της με τα άλλα ζώα δεν είναι καλές. Ούτε με γάτες ούτε με σκύλους. Αλλά με τους ανθρώπους τα πάει υπέροχα! (Τραγική ειρωνεία). Ψάχνουμε τον άνθρωπο που θα γίνει το ταίρι της Λίλη και θα της χαρίσει ότιι στερήθηκε τόσο καιρό!  Αριθμός τσιπ: 982009101542***

Για πληροφορίες επικοινωνείτε: Βασίλης 6945824117 - Ειρήνη  6942982674 ή στο Φβ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld