Η Φέη του ΔΙΚΕΠΑΖ ζητά φιλοξενία για να αναρρώσει (την μαχαίρωσαν στην κοιλιά)




Την Τριτη το πρωι (23) την χασαμε, την ψαχναμε παντου, καποιος μας ειπε οτι ηταν χτυπημενη στο αυτι, γεματη αιματα, το απογευμα γυρισε μονη της πανοκοβλημενη, σαν καποιος να την κυνηγουσε, ηρθε κατευθειαν στην αγκαλια μας, γεματη με αιματα, κοιταγαμε στο αυτι της αλλα το αυτη της ειχε μονο μερικες γρατζουνιες (που δεν ετρεχε καν αιμα..).


Διαπιστωσαμε ομως οτι το αιμα προερχοταν απο την κοιλιτσα της, που καποιος μαχαιρωσε. Της δεσαμε με επιδεσμους για να σταματησει λιγο η αιμοραγια και να μην το γλυφει συνεχεια, ο πονος ομως δεν την αφησε σε ησυχια και το εβγαλε, την Τεταρτη (24)ηταν ακομα χειροτερα, απο το πονο δεν μπορουσε ουτε να κατσει ουτε να ξαπλωσει, ηρθε και την πηρε το ΔΙ.ΚΕ.ΠΑ.Ζ τους ειπαμε να μας την ξαναφερουν οπωσδηποτε πισω, μην την πανε ποθενα αλλου.

Προς το παρουν δεν εχουμε νεοτερα της, φυσικα μετα που θα μας την φερουν θα πρεπει να βρουμε οπωσδηποτε φιλοξενεια, για μια εβδομαδα περιπου ωστε να αναρρωσει πληρως. Κανεις μεχρι στιγμης δεν ενδιαφερεται για την φιλοξενεια της, που ειναι ομως πολυ σημαντικη. Εστω να βοηθησετε με την ειδικη τροφη που λογικα θα χρειαστει ή αν εχετε ενα απο τα ειδικα ''καπελα'' για χειρουργημενα σκυλια, για να μην γλυφουν την πληγη. Προκειται για ενα μεγαλοσωμο αγγελο, την Φεη, ειναι 3 ετων, η οποια παρεπιπτοντος ψαχνει και οικογενεια...!

Πληροφ. 6932305894 (Ιωαννα), 6943865351 (Βαλια) ή στο Φβ.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld