Νέα Υόρκη: Κάνουν τατουάζ με μελάνι και στρας στα κατοικίδιά τους



Μέχρι τώρα στην Νέα Υόρκη ήταν διαδεδομένο το τατουάζ στα κατοικίδια με τη βοήθεια μιας ξυριστικής μηχανής. Φαίνεται όμως πως ο ανθρώπινος νους σκέφτηκε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Έτσι, πλέον ένα νέο είδος τατουάζ, ημιμόνιμο φυσικά, με ειδικό μελάνι ήρθε να ταράξει την ησυχία των κατοικιδίων της Νέας Υόρκης.


Το τατουάζ θυμίζει τα ημιμόνιμα σχέδια που πραγματοποιούνται με χένα σε ανθρώπους, με την μόνη διαφορά ότι στα κατοικίδια προστίθονται και διακοσμητικά στρασάκια! Σημαντική εφεύρεση δεν μπορείτε να πείτε!

Όπως διαβάζουμε στο espressonews.gr την ιδέα λάνσαρε πρώτος ένας στιλίστας κατοικιδίων που έχει έδρα το Μανχάταν. Ο λόγος για τον Πορτορικανό Χόρχε Μπέντερσκι, ο οποίος μετράει πολλούς επωνύμους στο πελατολόγιό του. «Εν όψει καλοκαιριού, πολλοί κουρεύουν το τρίχωμα των σκύλων τους. Ε, τότε ακριβώς είναι η ιδανική στιγμή για ένα τατουάζ!» τονίζει ο Μπέντερσκι, ο οποίος προωθεί τα τατουάζ τους θερινούς μήνες, όταν τα ζώα δεν έχουν πλούσιο τρίχωμα για να το αναδείξουν με στιλάτες κομμώσεις.


Από τους πρώτους που έσπευσαν να δοκιμάσουν τη νέα τάση ήταν ο ράπερ Σον Κομπς και ο μόδιστρος Ραλφ Λόρεν. Τα σχέδια, τα οποία κοστίζουν 100 δολάρια και διαρκούν μερικές βδομάδες, πραγματοποιούνται συνήθως σε σημεία που τα ζώα δεν μπορούν εύκολα να ξύσουν ή να γλείψουν, όπως οι γλουτοί και η ουρά. Αρχικά ο στιλίστας σχεδιάζει με ένα ειδικό μελάνι το επιθυμητό σχέδιο και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μια κόλλα φιλική προς το δέρμα των ζώων το διακοσμεί με glitter και λαμπερά στρασάκια. Στο τέλος το ψεκάζει με ειδική λακ για να εξασφαλίσει ένα όσο το δυνατόν αναλλοίωτο αποτέλεσμα.

«Τα σκυλιά είναι όπως οι άνθρωποι. Οταν έχουν αξεσουάρ, κερδίζουν την προσοχή των γύρω τους. Ενας ροζ σκύλος δεν γνωρίζει ότι είναι ροζ. Οταν όμως ο κόσμος αρχίζει να του χαμογελάει και να τον φωτογραφίζει, τότε δέχεται προσοχή και του αρέσει. Γι' αυτό ακριβώς αρέσει στους σκύλους να αποκτούν τατουάζ» λέει ο Πορτορικανός στιλίστας. «Στα θηλυκά μού ζητάνε συνήθως να σχεδιάσω τριαντάφυλλα, καρδιές και πεταλούδες, ενώ στα αρσενικά άγκυρες, αστέρια αλλά και νεκροκεφαλές!»

Εμείς πάλι λέμε... και μη χειρότερα για τα άμοιρα κατοικίδια που γίνονται θύματα των φιλοδοξιών του κάθε ''καλλιτέχνη'' με κύριο στόχο το χρήμα φυσικά.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld