Λαμία: Ευθανασία σε σκυλάκι που παγιδεύτηκε σε σιλό με πίσσα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Τραγικό τέλος για ένα χαμένο ή παρατημένο κυνηγόσκυλο στην περιοχή του Μώλου, χθες το πρωί, το οποίο παγιδεύτηκε σε σιλό με πίσσα...
 
Κάτοικος της περιοχής που περνούσε κοντά από το εγκαταλειμμένο εργοστάσιο άκουσε το άτυχο σκυλί να καλεί σε βοήθεια. Λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να το εντοπίσει μέσα στο σιλό. 





Ήταν σε πολλή άσχημη κατάσταση. Όσο κι αν προσπάθησε για να το βγάλει δεν τα κατάφερε. Το σκυλάκι είχε γίνει ένα με την πίσσα και δεν μπορούσε να βγει με τίποτα. Κάλεσε σε βοήθεια την αστυνομία και την Π.Υ. και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ.


 
Δυστυχώς όμως όπως διαπίστωσαν η κατάσταση του ζώου ήταν τέτοια που θα ήταν δύσκολο να το απεγκλωβίσουν χωρίς συνέπειες γι αυτό.
 

Επικοινώνησαν με το Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας και ζήτησαν να έρθει στο σημείο κάποιος κτηνίατρος για να εκτιμήσει την κατάσταση.



Λίγο αργότερα στο σημείο πήγε η πρόεδρος του Φιλοζωικού μαζί με ένα ακόμη μέλος και τον κτηνίατρο. Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε το κυνηγόσκυλο είχε μέρες εκεί και ήταν λίγο πριν το τέλος. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να το γλυτώσουν από το μαρτύριο και να του κάνουν ευθανασία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν στο LamiaReport η πρόεδρος του Φιλοζωικού κ. Αγγέλα Μπαρτσιώκα, καθώς επίσης και ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Επιπυραγός Ανδρέας Μωράτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο που πήγε το άτυχο σκυλί να βρει λίγη σκιά και παγιδεύτηκε στη πίσσα, το σιλό ήταν κλειστό, αλλά οι "γνωστοί άγνωστοι" το είχαν κόψει με τροχό για πάρουν κομμάτια με σίδερα, όπως και σε άλλα σημεία των εγκαταστάσεων του εγκαταλειμμένου εργοστασίου. Δείτε στην επόμενη φώτο.





0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld