Νταίζη, το τυφλό και παραμορφωμένο πεκινουά που θα σας συγκινήσει


Όταν η Νταίζη (ή αλλιώς
Παπάγια) έφτασε στο καταφύγιο της οργάνωσης ''Angels Among Us'' στην Ατλάντα της Γεωργίας,  πονούσε τόσο πολύ πόνο που δεν αντιδρούσε καθόλου, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να σκεφτούν ότι είναι κουφή. Η Παπάγια είχε σοβαρή ζημιά και στα δύο της μάτια, από κακοποίηση και παραμέληση. 


Η οργάνωση ανέλαβε την διάσωσή της και την ιατρική της φροντίδα. Παρόλα αυτά, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί η όραση της Νταίζη. Το σαγόνι της επίσης ήταν σπασμένο και το σώμα της είχε πάθει μόλυνση.

Ίσως κάποιοι σκεφτούν πως θα ήταν καλύτερο να την κοιμήσουν. Όμως το μικρό πεκινουά έδειξε τόση μεγάλη θέληση για ζωή που οι άνθρωποι της οργάνωσης δεν θέλησαν να της στερήσουν την ζωή. Έτσι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
 





Λίγο μετά τη διάσωσή της, υιοθετήθηκε από μια γυναίκα. Η Νταίζη πλέον ζει ευτυχισμένη παρέα μαζί με ένα άλλο πεκινουά, το οποίο είναι, μερικώς, τυφλό.


Η μικρή Νταίζη, όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει την τύφλωσή της αλλά έμαθε να αγαπά και να εμπιστεύεται ξανά. Και αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς τους ανθρώπους και μια υπενθύμιση πως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να συνεχίσουμε ακόμα και όταν όλα γύρω μας φαίνονται δύσκολα.


2 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld