Κοζάνη: Τα τραυματίζουν στην σπονδυλική στήλη, τα πυροβολούν και τους ρίχνουν δηλητήριο μέσα στο στόμα!




Σύμφωνα με το Φιλοζωϊκό Σωματείο «ΑΓΓΙΖΩΟ», «τους τελευταίους μηνες στο χωριο Πετρανά Κοζανης συμβαινουν απιστευτα περιστατικα κακοποιησης και δηλητηριασης απο φολες αδεσποτων και δεσποζωμενων σκυλιων!


Μεχρι και σημερα καποιοι απο τους κατοικους του χωριου για να απαλλαγουν απο την παρουσια τους προτιμουν οχι να τα σκοτωσουν με μιας αλλα τα τραυματιζουν στην σπονδυλικη στηλη κοβοντας τους τον νωτιαιο μυελο. Σημερα παραλαβαμε το τριτο σκυλι που ειναι χτυπημενο με αυτον τον τροπο. 

Επισης υπαρχει και καποιος αλλος κυριος στο συγκεκριμενο χωριο που πυροβολει τα δεσποζομενα σκυλια μεσα στις ιδιες τους τις αυλες. Ο ιδιος πριν μερικες μερες σκοτωσε με φολα το σκυλι του γειτονα του επειδη πηγε στην αυλη του, οχι ομως μεσα σε φαγητο του ανοιξε το στομα και του εριξε μεσα αμπουλες στριχνινης οπως μας πληροφορισαν οι ιδιοκτητες του. 


Οι ιδιοκτητες του σκυλου με τη φολα εκαναν μυνηση εναντιον του και καταθεσαν και το χαρτι απο τη νεκροψια του σκυλου τους . Ζητησαν την βοηθεια μας γι αυτο και μεις δημοσιευουμε αυτο το κειμενο και ζηταμε απο τους κατοικους του χωριου που ξερουν τι κανει αυτος ο κυριος να καταθεσουν ως μαρτυρες .Επισης ζηταμε να μας πουν αν γνωριζουν το ατομο που τραυματιζει τα αδεσποτα στην σπονδυλικη τους στηλη αναγκαζοντας τα να σερνονται.

Για πληροφοριες απευθυνθείτε στα τηλεφωνα επικοινωνιας μας: 6973652651 6978455635 6984905801


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld