Οι πυροσβέστες διέσωσαν τυφλό σκυλί από παγωμένη λίμνη (ΦΩΤΟ)


Την περασμένη εβδομάδα, ο Τζιμ και η Ίνγκι, το 11χρονο σαμογιέντ του, βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους, περιμένοντας να επιβιβαστούν σε ένα πλοίο για να διασχίσουν την παγωμένη λίμνη Οντάριο.


Η Ίνγκι ήθελε να κάνει την ανάγκη της και ο Τζιμ την άφησε να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο χωρίς λουρί, πιστεύοντας ότι θα είναι εντάξει. Όμως η Ίνγκι είναι τυφλή
Φανταστείτε λοιπόν πόσο επικύνδυνο είναι να αφήσεις ένα τυφλό σκυλί μόνο του σε μια άγνωστη περιοχή. Ο Τζιμ έκανε ένα σοβαρό λάθος, και αυτό το λάθος το πλήρωσε. 

Όταν η Ίγκι πήρε να ουρήσει πίσω από ένα φράχτη και αφού τελείωσε, βρέθηκε ξαφνικά μέσα στην παγωμένη λίμνη.

Ο Τζιμ βλέποντας το σκυλί μέσα στο νερό έτρεξε στην άκρη της αποβάθρας και άρχισε να την φωνάζει. Όμως η Ίγκι αντί να πλησιάσει προς αυτόν άρχισε να κολυμπά μακριά.

"Ήμουν έτοιμος να βουτήξω στο νερό. Η Ίγκι είχε πανικοβληθεί
προφανώς", αναφέρει ο Τζιμ.

Οι περαστικοί βρήκαν έναν γάτζο διάσωσης, όμως ο Τζιμ δεν τα κατάφερε.



 
Ευτυχώς η Πυροσβεστική έφτασε γρήγορα, έπειτα από ένα λανθασμένο τηλεφώνημα πως ένας άνθρωπος είχε πέσει στη λίμνη.  


Η πρώτη δουλειά των πυροσβεστών ήταν να αποτρέψουν τον Τζιμ να βουτήξει στο νερό. Στη συνέχεια, ένας πυροσβέστης, φορώντας μια ειδική στολή διάσωσης, πήδηξε και κολύμπησε έως την Ίνγκι, ενώ η υπόλοιπη ομάδα κατέστρωναν σχέδιο για το πως θα βγάλουν το σκυλί έξω από το νερό.




Μετά από προσπάθεια και με την χρήση μιας σκάλας, κατέβασαν ένα φορείο με ένα σχοινί. Παρότι η πρώτη προσπάθεια απέτυχε και η Ίγκι έπεσε ξανά στο ψυχρό νερό, το πλήρωμα τα κατάφερε με την δεύτερη προσπάθεια.




Ο Τζιμ τύλιξε το τυφλό σκυλί με μια κουβέρτα και το μετέφερε αμέσως στον κτηνίατρο





0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld