Συνελήφθη γιατί υιοθετούσε κουτάβια με πλαστές ταυτότητες και έπειτα τα εξαφάνιζε


Σήμερα το μεσημέρι, συνελήφθη επ'αυτοφόρω, από άνδρες του Α΄ Τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου, η "κυρία" της φωτογραφίας καθώς και ένας άνδρας που εμφανίζεται ως σύζυγός της και αυτή τη στιγμή σχηματίζεται η εις βάρος τους δικογραφία. 

Η "κυρία" χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα στο όνομα ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ.

Η "κυρία" εντοπίστηκε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αμυνταίου "Η Αγκαλιά" καθώς προσπάθησε να υιοθετήσει κουταβάκι χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία άλλης ταυτότητας, στο όνομα ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. 


"Η Αγκαλιά" αμέσως επικοινώνησε με την " Χριστίνα Δελλή - Είμαστε όλοι πολίτες" και με την κ. Μάρθα Πουλτίδου η οποία και ενήργησε άμεσα. 

Την ώρα της υποτιθέμενης συνάντησης για την υιοθεσία του κουταβιού παρουσιάστηκε η κ. Μάρθα Πουλτίδου, ως το άτομο που μετέφερε από το Αμύνταιο το κουτάβι και αστυνομικοί με πολιτικά οι οποίοι και έκαναν την σύλληψη.

Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση επί του θέματος όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.



Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου '' Η Αγκαλιά'' 


1 σχόλιο:

  1. Μόλις άκουσα ότι κατάφερε να υιοθετήσει 173 σκυλάκια... Τι να τα έκανε η Cruela άραγε; είχα ακούσει για μια περίπτωση που υιοθετούσε για να τα ρίχνει ως τροφή σε λιοντάρια που είχε σε σπίτι κάπου στα βόρεια προάστεια... το γνωρίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld