Κρήτη: Μαρτυρικός θάνατος σκύλου που εγκλωβίστηκε σε λίμνη από μαζούτ (ΦΩΤΟ)


Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει στο Ηράκλειο! Εγκλωβίστηκε και πάλι σκύλος μέσα σε λίμνη από μαζούτ!Κάποιος ανεύθυνος επιχειρηματίας στην Βιομηχανική περιοχή, αμέλησε να συντηρήσει τα βυτία του ή τα εγκατέλειψε με αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν από την ρευστή καυτή πίσσα και να δημιουργείτε παγίδα θανάτου για τα ζώα που περνούν από εκείνο το σημείο. 
Σήμερα το πρωί ειδοποιήθηκε και κατέφτασε στο σημείο το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου Ηρακλείου. Η προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν το ζώο στάθηκε αδύνατη και αναγκάστηκαν να ζητήσουν την βοήθεια της ΕΜΑΚ, όλοι μαζί κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία τελικά να αποκολλήσουν το άτυχο ζώο από τη φονική λίμνη πίσσας. 

Μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο του ενδιαιτήματος στην κτηνίατρο του κυνοκομείου κ. Δανάη Μαρκάκη αλλά δυστυχώς τα εκτεταμένα εγκαύματα και οι αναθυμιάσεις είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές σε ζωτικά του όργανα, η μοναδική ανακούφιση που μπόρεσε να του προσφέρει ήταν η ευθανασία προκειμένου να το λυτρώσει από τους πόνους. 

Η Ζωόφιλη Δράση θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και θα ζητεί την τιμωρία του για την εγκληματική ενέργεια και την άμεση λήψη μέτρων για την αποφυγή και πρόληψη άλλων θανάτων.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld