Πρέβεζα: Θλιβερές εικόνες στο καταφύγιο αδέσποτων (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)




Εκατοντάδες σκυλιά, μερικά από αυτά άρρωστα, είναι στοιβαγμένα σε έναν χώρο που δεν πλησιάζεται από την δυσοσμία! 


Σκυλοτροφές (κροκέτες) πεταμένες στο έδαφος ή δίπλα στα σκουπίδια και καταγγελίες φιλόζωων που λένε ότι τα σκυλιά στο καταφύγιο της Πρέβεζας, τρώγονται μεταξύ τους από την πείνα ή τρώνε δίπλα στα σκουπίδια όπως ίσως να επιβεβαιώνουν και οι  εικόνες, με τα κατασπαραγμένα σκυλιά που βλέπετε. Και αναρωτιέται κανείς... μήπως είναι καλύτερα να ζουν αδέσποτα ??? 




Με τα φαινόμενα νεκρών ζώων από φόλες το τελευταίο διάστημα δεν θα ήταν σίγουρα λύση... Οι εικόνες είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστικές με τα σκυλιά κυριολεκτικά ζουν μαζί με τις ακαθαρσίες τους... Αλήθεια θα ήταν ευχάριστο για έναν άνθρωπο να ζει όπως αυτά τα σκυλιά? ? ? 



Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλοζωικών οργανώσεων της Πρέβεζας, όπως βλέπετε και εσείς η κατάσταση είναι εξοργιστική!Να ενημερώσουμε ότι το καταφύγιο σκύλων είναι υπό την ευθύνη του Δήμου Πρέβεζας, ο οποίος θέσπισε και τέλος 1€ με σκοπό την συντήρηση του και χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτό το μέτρο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. 

Δείτε το βίντεο




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld