Η ιστορία της Susie που παρέμενε στα συντρίμμια στο πλευρό ενός νεκρού άνδρα




Η περίπτωση της Susie μοιάζει με πολλές άλλες διάσωσης κατοικιδίων, που χάθηκαν από τον ανεμοστρόβιλο στην Οκλαχόμα και επανενώθηκαν με τους κηδεμόνες τους, διηγείται ωστόσο και μια διαφορετική ιστορία...


Όπως διαβάζουμε στο nooz.gr η φοβισμένη σκυλίτσα βρέθηκε καλυμμένη με λάσπη ανάμεσα σε συντρίμμια. Οι Αρχές υπέθεσαν ότι φυλούσε το νεκρό σώμα του κηδεμόνα της.

Ο σερίφης της περιοχής ανάρτησε στο Twitter την  φωτογραφία της, με τη λεζάντα: "Φοβισμένο, αλλά αυτό το κουτάβι επέζησε".

Σε άλλο μήνυμα στο Facebook, ο σερίφης έλεγε:

"Στις 20 Μαΐου αναρτήσαμε στο Twitter αυτή τη φωτογραφία με ένα κουτάβι  "που ήταν φοβισμένο, αλλά επέζησε". Σήμερα μάθαμε την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία. Ο σκύλος είχε μείνει στο πλευρό ενός θύματος, που ενδεχομένως να είναι ο κηδεμόνας του. Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο και υπάρχουν σχέδια για την υιοθεσία του. Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ως το τέλος". 

Τότε, μια γυναίκα απάντησε στο Facebook ότι ο εν λόγω σκύλος ονομάζεται Susie και είναι του αδελφού της.

"Είναι ο σκύλος του αδελφού μου Curtis, ο οποίος είναι ζωντανός και ο μόνος λόγος που δεν είναι καλά είναι επειδή αναζητά την Susie" έγραψε.




Έτσι η Susie ξαναβρήκε τον κηδεμόνα της. Η επανένωσή τους ήταν συγκινητική.


Παραμένει ωστόσο μυστήριο γιατί η σκυλίτσα είχε μείνει στο πλευρό ενός ανθρώπου, τον οποίο δεν γνώριζε...




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld