Πρέβεζα: Το άφησαν 3 μήνες με σπασμένα πόδια μέχρι που το πέταξαν στο δάσος να σέρνεται


Ο τσομπανάκος είναι περίπου 8 μηνών κούταβος, βρέθηκε σήμερα στο Μονολίθι. Κυριολεκτικά σερνόταν και δεν μπορεί να σταθεί όρθιος, καμπουριάζει και περπατάει με την ωμοπλάτη.



Τα κατάγματα τα έχει τουλάχιστον 3 μήνες και σίγουρα δεν είναι απο αυτοκίνητο.Ο αλήτης που τον είχε προφανώς περίμενε να γίνει μόνος του καλά με θαύμα και όταν είδε ότι αυτό δεν έγινε τον πέταξε στο δάσος.




Σίγουρα τον είχαν σε σπίτι γιατί δεν είναι πολύ αδύνατος και δεν υπάρχει περίπτωση στην καταστασή του να επιβίωνε στο δρόμο. Επειδή δεν χρησιμοποιεί τα πόδια του απο μωρό έχουν ατροφία οι μύς του, ακόμη δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει. Ελπίζουμε τουλάχιστον να σωθεί το ένα του πόδι με χειρουργείο και να μην χρειαστεί να ακρωτηριαστεί το δεύτερο.

Την Τρίτη θα γίνει το πρώτο χειρουργείο στο αριστερό πόδι που είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει πρόβλημα και το νεύρο και ο μύς αλλά ελπίζουμε να πάει καλά και να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει σε λίγο καιρό.

Αργότερα θα γίνει και το δεύτερο. Συνολικά θα χρειαστούμε 800 ευρώ, άμεσα πρέπει να βρούμε τα 400 μέχρι την Τρίτη. 

Βοηθήστε μας με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας, έστω και ένα ευρώ.Βοηθήστε τον μικρούλη να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να μπορέσει να χαρεί την ζωή που είναι όλη μπροστά του.

Πληροφ.  6940552646

Αριθμός λογαριασμού: 3050102320182 ΑΤΕ BANK (ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΕΒΕΖΑ)
IBAN GR60 0430 7410 0030 5010 2320 182 BIC ABGRGRAA ATE BANK

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld