Παλλήνη: Έσωσαν τέσσερα σκυλιά από την κόλασή τους - Το ένα είχε σαπίσει και πέθανε


 

Μετά από καταγγελίες κατοίκων τέσσερα ζώα σήμερα κατασχέθηκαν με την βοήθεια του Δήμου Παλλήνης και με την Αμέριστη βοήθεια από την Δημοτική Αστυνομία Παλλήνης! 


Με εντολή του Σταύρου Δρούγκα υπεύθυνος για το πρόγραμμα προστασίας ζώων του δήμου μας πήγαμε στο εν λόγω σπίτι.....Εκεί βρήκαμε τρία ζώα ενώ υπήρχαν έξι (πρόλαβαν και τα εξαφάνισαν αφού είχαν ενημερωθεί για την επισκεψή μας). Τα τρια αυτά ζωάκια είναι άρρωστα η κλινική τους εικόνα δεν είναι η καλύτερη. 

Στο σημείο την προηγούμενη ημέρα πέθανε απο ασιτία ενα ακόμη ζώο (έτσι μας είπε η κόρη του κηδεμόνα των ζώων) κάτι που φυσικά μετά άλλαξε αφού μας είπε οτι ήταν μεγάλο σε ηλικία. Το ζώο που πέθανε ήταν κλεισμένο σε κλουβί σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου. Απέξω μέσα σε ένα αυτοκίνητο είχε ένα άγριο σκυλι που φυσικά δεν είδαμε αφου πέθανε ή εξαφάνισαν οι άνθρωποι που μένουν εκεί. 


Κατασχέθηκαν τα τρία και μάλιστα με απείλησαν οτι έχουν ενημερώσει δικηγόρο...........Το θράσος ενος ανθρώπου εκεί φτάνει. Έκανα έλεγχο σε μια υπόγεια αποθήκη που μέσα είχε σακιά τροφών, μας είπαν οτι είναι του νοικάρη τους. Εκεί όμως ο χώρος ήταν γεμάτος ακαθαρσίες και με αμέριστο θράσος μου είπε οτι είναι από γάτες. Φυσικά τα ζώα τα έκλειναν εκει αφου απο εκει μέσα ακούγονταν οι φωνές των ζώων.


Πριν δύο ημέρες ειχε πάει η δημοτική στυνομία και τα άκουσαν να γαυγίζουν κάπου στο υπόγειο. Όταν τους ρωτήσαμε που είναι τα άλλα ζώα μας είπαν δεν εχουμε. Μετα από έλεγχο βρήκαμε ένα δυστυχισμένο ζώο να πεθαίνει. Ήταν καλυμμένο με σίδερα (φώτο) και ανήμπορο να κουνηθεί. Αδύνατον να μπήκε μόνο του εκει αλλα ειμαι σιγουρη οτι το εβαλαν εκει να μη το δουμε.

Αφου το βγάλαμε από εκει πάθαμε σόκ! Δεν μπορει μια φωτογραφια να πει τίποτα. Η μυρωδιά από το σάπιο ζώο μας έκανε κομμάτια.οταν σηκωσα το ποδι της το πύον έτρεχε σαν βρύση και τα σκουλίκια έπεφταν βροχή απο επάνω της. Οι μύγες την έτρωγαν ζωντανή. Το βλέμμα του ζώου ήταν βλέμμα λύτρωσης οταν μας κοιταξε (εσεις που τα πονάτε ξέρετε τι έννοω) το βάλαμε σε ένα σεντόνι και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει αφού πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο. 




Το σώμα του ζωου παραμενει στο νοσοκομειο αφου θα γινει νεκροψία ωστε να ενωθει με την εκθεση απο την δημοτικη αστυνομια και με την δικη μου μήνυση. Η βρωμια στα κλουβια ήταν τόνοι ακαθαρσιών και οταν λέω τόνοι το εννοώ. Λυπάμαι αλλα για την ψυχη αυτου του ζώου και οσα χαθηκαν εκει θα ζητησω ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΖΩΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. 



ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.Σαν φιλοζωοι θα στείλουμε χαρτί στον δημαρχο για τα παιδια γιατι το αξιζουν!!!!! Ευχαριστω ομως και τον δημο μου που ακόμη κόντρα στους καιρους το παλευει και ας ειναι η κατασταση τραγικη με κακοποιησεις και εγκαταλείψεις. Να είστε όλοι καλά!


Αδεσποτάκια Γέρακα

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld