Η Ελπίδα, μια από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων, έζησε και υιοθετήθηκε!


Θυμάστε την Ελπίδα? Η ιστορία της είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου πριν ένα χρόνο περίπου, όταν εντοπίστηκε στους δρόμους του Γουέδερφορντ του Τέξας σε αυτήν την τραγική κατάσταση. 



Τριγυρνούσε αφυδατωμένη, αφού κάποιο τέρας της έδεσε το στόμα με μονωτική ταινία και την γλώσσα της να κρέμεται έξω. Στο σώμα της είχε πέντε μαχαιριές, οι οποίες χρειάστηκαν 100 ράμματα για να κλείσουν (διαβάστε το περιστατικό εδώ).

Η Ελπίδα είναι μια από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων που αναφέρθηκαν ποτέ. Όμως αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η γλυκιά σκυλίτσα υιοθετήθηκε από μια εξαιρετική οικογένεια και μπορεί να κάνει σχέδια για ένα ασφαλές μέλλον.




Η Ελπίδα, που όπως εκτιμάται είναι μεταξύ 3 και 4 ετών, θα κάνει μια πλήρη αποκατάσταση, αν και ίσως χρειαστεί να αφαιρεθεί μέρος της γλώσσας της.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ύποπτο ή τους υπόπτους που εμπλέκονται στην υπόθεση. Όπως λένε και οι ίδιοι: Αν έφτασαν στο σημείο να βασανίσουν ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα, τι άλλο είναι σε θέση να κάνουν;




1 σχόλιο:

  1. Πολύ ευχάριστη εξέλιξη!!!!! Μπράβο! (Όσο για τους βασανιστές.. εύχομαι να βρεθούν το συντομότερο μπας και γλυτώσει κανά δύσμοιρο πλάσμα από τα αρρωστημένα τους ένστικτα... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld