Αριδαία: Έξι παιδιά έσωσαν το τραυματισμένο αδέσποτο ενώ οι ενήλικες αδιαφόρησανΕίναι η Μαριλλένα, ο Αλέξανδρος, ο Λευτέρης, ο Γιάννος, ο Αναστάσης και ο Γιάννης. 

Όλοι τους μικρά παιδιά από 8 έως 10 ετών. Γειτονόπουλα, μένουν όλα γύρω από την περιοχή του πρώτου δημοτικού στην Αριδαία Πέλλας, μια αχώριστη παρέα. Κάθε απόγευμα μαζεύονται και παίζουν, μοιράζονται την ξεγνοιασιά της ηλικίας τους.  

 Κάπου ανάμεσα στο παιχνίδι τους και στην ξεγνοιασιά τους, αντιλήφθηκαν ένα σκυλάκι πληγωμένο, κοντά στο γήπεδο του Εθνικού. Χτυπημένο από αυτοκίνητο, εγκαταλελειμμένο στην αδέσποτη μοίρα του. 
 
Αυτά τα μικρά παιδιά, με την τόσο μεγάλη καρδιά, δεν του γύρισαν την πλάτη τους. Δεν το άφησαν να υποφέρει. Αυτό που έκαναν κάποιοι ενήλικες που έτυχε να δουν κι αυτοί το πληγωμένο ζώο, όμως το προσπέρασαν. Αυτά τα παιδιά, το περιέθαλψαν, το πήγαν στον κτηνίατρο, του έκαναν εμβόλιο και του άνοιξαν βιβλιάριο υγείας. 

Και το όνομα αυτού: Μάρω!


Αυτά τα παιδιά είναι η μεγάλη ελπίδα του αυριανού κόσμου μας. Με χαρακτηριστικά τους την συμπόνια, την αγάπη, την φροντίδα προς τον αδύναμο, την ανάληψη ευθύνης,  τα παιδιά αυτά κάνουν σίγουρα τον κόσμο μας καλύτερο.

Ένα μεγάλο μπράβο!

Μπράβο Μαριλλένα!

Μπράβο Αλέξανδρε!

Μπράβο Λευτέρη!

Μπράβο Γιάννο!

Μπράβο Αναστάση!

Μπράβο Γιάννη!

Μπράβο στους γονείς τους που μεγαλώνουν τέτοια παιδιά!

Παιδιά, το καλό που κάνατε, να το θυμάστε πάντα και να είστε σίγουροι ότι θα το εισπράττετε πίσω κάθε μέρα, μέσα από την ευγνωμοσύνη που θα σας δείχνουν αυτά τα δύο σκυλίσια μάτια. 

Έτσι όπως περήφανο ποζάρει τώρα μέσα στην αγκαλιά σας! 

Η αγάπη και η αφοσίωση που θα σας δείχνει αυτό το ζωάκι, θα σας ανταμείβει κάθε μέρα, σε κάθε βήμα της ζωής σας!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΖΩΩΝ ΑΡΙΔΑΙΑΣ «Η ΕΛΠΙΔΑ»


1 σχόλιο:

  1. Μπραβο στα παιδια..και συγχαρητήρια στους γονεις που μεγαλώνουν αυτα τα παιδια!
    Να είστε καλά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld