Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο σε ελιά και το φωτογράφιζαν οι τουρίστες!


Εικόνες ντροπής, έξω από το Λίσταρο του Δήμου Φαιστού, με ένα τσοπανόσκυλο να κρέμεται άψυχο από μια ελιά, φωτογραφίζουν εδώ και δυο μέρες, οι επισκέπτες της περιοχής, χωρίς κανείς να πάρει είδηση τίποτα…Το άψυχο κουφάρι του ζώου, είχε αρχίσει να μυρίζει, σήμερα που ειδοποιήθηκε η αστυνομία για να σπεύσει και να το μαζέψει. Άνδρες του ΑΤ Μοιρών, πήγαν στο σημείο, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν. Πάντως κάτοικοι από το Λίσταρο που μίλησαν στο NewsCreta, είπαν ότι δεν είχαν καταλάβει ότι υπήρχε ένα άψυχο κουφάρι ζώου τόσο κοντά στο χωριό. Μάλιστα κάνουν λόγω για ένα μαύρο τσοπανόσκυλο μεγαλόσωμο.

Να σημειωθεί ότι το σκυλί βρέθηκε να κρέμεται περίπου 250 μέτρα έξω από το Λίσταρο, σε μια ελιά στην αριστερή πλευρά του δρόμου, απέναντι ακριβώς από το χώρο που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν για εναπόθεση μπαζών. Μάλιστα όπως μας είπαν κάτοικοι, η ενέργεια φαίνεται να είχε ως στόχο την εκδίκηση αφού το άψυχο κουφάρι κρέμεται επιδεικτικά στην ελιά που βρίσκεται ακριβώς στο δρόμο…. 


Επισκέπτες πάντως της περιοχής που επικοινώνησαν μαζί μας, ανέφεραν ότι οι εικόνες αυτές σε λίγο θα κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, μιας και οι τουρίστες που περνούν από την περιοχή είναι πολλοί και σίγουρα χρησιμοποίησαν το φωτογραφικό φακό για να αποθανατίσουν τις εικόνες αίσχους και ντροπής….


4 σχόλια:

 1. κανείς δεν ξέρει τίποτα, κανείς δεν είδε, κανείς δεν υποψιάζεται, ένα χωριό τυφλοί και κουφοί, ένα χωριό με ειδικές ανάγκες, ένα χωριό που προφανώς δεν ξεφεύγει από τις αξίες του το κρέμασμα και ο μαρτυρικός θάνατος ενός σκύλου. ένα χωριό που αποκτά συλλογική ευθύνη από τις πράξεις κάποιων και παραμένει καθηλωμένο...ένα χωριό που του αξίζει ο ένας να αρχίσει να κρεμάει τον άλλο, ένα χωριό κατακάθι....αλλά να ήταν και το μόνο :-(((

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κοινωνια βοθρος... αυτοι οι αντιχριστοι που κρεμασαν το πλασμα του θεού, και όσοι σκοτωνουν και κακοποιουν ζωα πρεπει να πληρωνουν βαρυτατα προστιμα και να φυλακιζονται επιπλεον... απανθρωπα κτηνη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟΣΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ?? ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ψυχικά διαταραγμένα όντα που νομίζουν ότι είναι άνθρωποι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld