Ρίο: Σκόρπισαν φόλες στον Άγιο Βασίλειο


Απαράδεκτα φαινόμενα χρήσης φόλας για θανάτωση ζώων από ασυνείδητους στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου. Ασυνείδητοι γέμισαν φόλες την περιοχή γύρω από το γήπεδο του Αγίου Βασιλείου. 



Σύμφωνα τις καταγγελίες στο Achaia από κατοίκους της περιοχής κάποιος φαίνεται πώς ενοχλείται από την παρουσία των τετράποδων φίλων των ανθρώπων και προσπαθεί με αυτό τον απάνθρωπο τρόπο να τα σκοτώσει. Μάλιστα σύμφωνα με τον καταγγέλλων την τελευταία στιγμή γλύτωσε το σκύλο του όταν έβαλε στο στόμα του την φόλα και κάποιος γείτονας του φώναξε και πρόλαβε το κακό.

Οι καταγγελίες των κατοίκων θα φτάσουν σε φιλοζωικές οργανώσεις και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό του δράστη. Να θυμίσουμε ότι η ζωοκτονία τιμωρείται αυστηρά από το νόμο!

1 σχόλιο:

  1. Και στην περιοχή γύρω απο το γήπεδο ποδοσφαίρου του Ρίου (πάνω απο το δημοτικό σχολείο) κάτοικος με απείλησε οτι την επόμενη φορά που θα περάσω απο εκεί θα το έχει γεμίσει φόλες. Ας προσέχουμε γενικότερα και μην δίνουμε αφορμές (π.χ να μην μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του σκύλου μας) σε ανθρώπους-τέρατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld