Αλεξανδρούπολη: Ο Αντιδήμαρχος απαιτούσε να αφεθεί ελεύθερος ο άνδρας που πετροβολούσε αδέσποτα!




Την Πέμπτη 5/9 και ώρα 19.00, ο Α.Κ. έπιασε επ' αυτοφώρω τον Ι.Μ. να πετροβολεί πέντε αδέσποτα στο πάρκο της Ακαδημίας (Εθνικής Ανεξαρτησίας) στην Αλεξανδρούπολη. Ο δράστης υποστήριξε ότι τα αδέσποτα τον ενοχλούσαν. Οι δύο άνδρες λογοφέρανε και ο Α.Κ. κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης. 

Ο καταγγέλλων και ο δράστης οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου, έπειτα από λίγη ώρα, προσήλθε και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου της Αλεξανδρούπολης Χρήστος Ζιώγας απαιτώντας από τους αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερο τον δράστη! Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του καταγγέλλοντος και του Αντιδημάρχου, ο οποίος φαίνεται πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον δράστη.

Ο καταγγέλλων Α.Κ. δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους. Σχετικά με την συμπεριφορά του Αντιδημάρχου θα ενημερωθεί και ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης.

 Άλλωστε ο νόμος 4039/2012 περί προστασίας των ζώων είναι ξεκάθαρος και καμία μορφή εξουσίας δεν έχει το δικαίωμα και δεν επιτρέπεται να τον παραβλέπει για λόγους συμφερόντων.



2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντιδήμαρχος αυτός έχει όλες τις προδιαγραφές να επανεκλεγεί αντιδήμαρχος ή και Δήμαρχος ξανά και ξανά ! Είναι αυτό που θέλει ο λαός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld