Ο Δήμος Ωραιοκάστρου αναλαμβάνει δράση για τα αδέσποτα




Προχωράνε, έστω με ρυθμούς χελώνας οι διαδικασίες για την παροχή περίθαλψης στα αδέσποτα του Ωραιοκάστρου. Οι πιέσεις του φιλοζωικού συλλόγου Ωραιοκάστρου και όλων των φιλόζωων στο δήμο πιάνουν τόπο. 


Ο δήμος αποφάσισε επιτέλους κάτω από την πίεση του μεγάλου προβλήματος με τα αδέσποτα να εισακούσει τις προτάσεις του φιλοζωικού και να συνάψει σύμβαση με ιδιωτικό κυνοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών σε πάσχοντα ζώα και γενικότερα για την παροχή περίθαλψης, συμβάλλοντας στην αρμονική συμβίωση των αδέσποτων με τους κατοίκους. Έτσι αναμένεται εκτός απροόπτου στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού που θα γίνει την Τρίτη 10/9 κι ώρα 4 μ.μ στο δημαρχείο να συζητηθεί και να εγκριθεί η σύμβαση για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στα όρια του Δήμου μας.

Θα είναι το 26ο θέμα της συνεδρίασης «Έγκριση σύναψης σύμβασης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου μας και του Σωματείου «Φιλοζωική Ορειβατική και Οικολογική Ένωση Χαλκιδικής» για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στα όρια του Δήμου μας. Την εισήγηση θα κάνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Λαζαρίδης Γεώργιος, ο οποίος και αποδέχτηκε την πρόταση που κατέθεσε ο Φιλοζωικός Ωραιοκάστρου, πριν από τέσσερις περίπου μήνες. Ας περιμένουμε την απόφαση και θα επανέλθουμε με αναλυτικές πληροφορίες.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld