Αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο καταφύγιο και ζήτησε για δώρα τροφές ζώων!



Όπως και στην Ελλάδα έτσι και στην Κύπρο όλα σχεδόν τα καταφύγια ζώων είναι γεμάτα, ενώ οι δήμοι σηκώνουν τα χέρια στο πρόβλημα. Οι μόνες που πραγματικά βοηθούν για απάμβλυνση του προβλήματος, είναι οι λίγες εθελοντικές υπηρεσίες στα καταφύγια των ζώων, θυσιάζοντας ελεύθερο χρόνο και προσφέροντας πολλές φορές και από το υστέρημά τους, χρήματα. 



Την αγωνία τους για την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα εξέφρασαν πολλές φορές τα άτομα που δραστηριοποιούνται στα καταφύγια, όμως… φωνή βοόντως εν τη ερήμω.

Στην Λευκωσία ένα από αυτά τα άτομα, στην προσπάθειά του να προσφέρει κάτι περισσότερο στα αδέσποτα ζώα, αποφάσισε να γιορτάσει το ερχόμενο Σάββατο τα γενέθλιά του συντροφιά με ζώα και φίλους, σε ένα από τα καταφύγια, στο Άργος, και έτσι να βοηθήσει τα ζώα που τόσο αγαπά.


Τι ακριβώς αποφάσισε να κάνει; Απέστειλε σε γνωστούς και άγνωστους μέσω διαδικτύου ανοικτή πρόσκληση (σε δύο μάλιστα γλώσσες, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά) για την εκδήλωση των γενεθλίων του που διοργανώνει στο καταφύγιο.


Όπως αναφέρει σε αυτήν, το καλύτερο μέρος που σκέφτηκε για να γιορτάσει, είναι το καταφύγιο Άργος. «Θα φέρω τα ποτά και θα φέρετε τα δώρα (τροφές για σκύλους και γάτους φυσικά!). Ελάτε και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί μας και τα όμορφα ζώα μας, ντυθείτε άνετα και ετοιμαστείτε να λερωθείτε! Οι σκύλοι και οι γάτες μας θα μπορούσαν σίγουρα να επωφεληθούν από την παρουσία σας! Και όταν διψάσετε, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα, με ένα ποτό, να συνομιλήσετε μαζί μας και να ακούσετε μουσική».


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld