Αποκάλυψε τον δολοφόνο της Λάρισας και θα λάβεις 2000 ευρώ αμοιβή




2000 ευρώ αμοιβή προσφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. προκειμένου να εντοπιστεί το ανθρωποειδές που σκόρπισε δηλητήριο στην περιοχή Παράδεισος. Μέχρι στιγμής τρία σκυλιά έχασαν την ζωή τους, τέσσερα δίνουν μάχη να κρατηθούν στην ζωή κι άλλα τρία αγνοούνται. 

Ακολουθεί το συγκινητικό μήνυμα του σωματείου:

Υπάρχουν μέρες ,που δεν ξέρεις τι να πεις…Έχεις στερέψει από συναισθήματα και δάκρυα..Για εμάς, η μέρα που πέρασε ήταν ακριβώς έτσι. Η παρεούλα που φροντίζαμε στην μέση του πουθενά, διαλύθηκε με τον πιο άγριο και απάνθρωπο τρόπο. 




Τα 10 σκύλακια στα οποία προσπαθούσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή, σήμερα ένιωσαν την απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο. Η προσδοκία μας πως κάπου θα υπάρχει και γι αυτά μια ζεστή αγκαλιά, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Δυστυχώς αυτά δεν γεννήθηκαν μικρά, χνουδωτά και ρατσάτα. Το τηλέφωνο δεν χτύπησε ούτε μια φορά για εκείνα. 

Σήμερα λοιπόν, κάποιο ανθρωποειδές, τα τάισε τον θάνατο. Δηλητήριο μεσα σε μακαρόνια. Τόσο απλά μοιράζουν τον θάνατο κάποιοι. Τελικός απολογισμός: 3 νεκρά, 4 νοσηλεύονται και 3 αγνοούνται. 




Μέλη μας κι εθελοντές, οργάνωσαν μια ανθρώπινη αλυσίδα σωτηρίας για να σώσουν ο,τι μπορούσαν: μεταφορές σε γιατρούς,καταθέσεις στην αστυνομία και μέσα σε όλα αυτά,να αναζητούμε φιλοξενία για τα ζωάκια που νοσηλεύονται. Αν τα 4 ζωάκια που έζησαν, διαφύγουν τον κίνδυνο, δεν μπορούν να επιστρέψουν στο ίδιο μέρος. Έχουμε βρει ένα προσωρινό χώρο φιλοξενίας γι αυτά, αλλά μόνο για λίγες μέρες. Απευθύνουμε έκκληση βοήθειας,σε όλους, έστω και για προσωρινές φιλοξενίες.

Το επικίνδυνο(και όχι μόνο για τα ζώα) κτήνος που σκότωσε αυτές τις αθώες ψυχές, ελπίζουμε πως δεν θα μείνει ατιμώρητο. Το σωματείο μας έχει πράξει όλα τα νόμιμα για να βρεθεί το δίποδο τέρας και προχωράμε και στην επικήρυξή του: το ΑΝΙΜ.AL λοιπόν, επικηρύσσει τον άνανδρο που σκόρπισε δηλητήριο στην περιοχή ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, στη ΛΑΡΙΣΑ στις 8/9/2013, με το ποσο των 2000 ευρώ, για όποιον μας οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε στη μνήμη των αθώων ψυχών που χάθηκαν….


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld