Αρρωστημένη φάρσα: “Aκολουθήστε με στο Twitter ή θα σπάσω το λαιμό του σκύλου μου”


Σοκ προκάλεσε στη βρετανική κοινή γνώμη η είδηση ότι μια οπαδός του βρετανικού μουσικού συγκροτήματος One Direction φέρονταν να σκότωσε το σκυλάκι της σε μια έκρηξη οργής, διότι η αγορίστικη μπάντα δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματά της να την... ακολουθήσουν στο Twitter. Η υπόθεση όμως είχε εξέλιξη.


Ειδικότερα, η -προφανώς ψυχικά διαταραγμένη- γυναίκα έστειλε ένα απελπισμένο tweet στους πέντε τραγουδιστές μέσω του λογαριασμού της πριν δύο εβδομάδες λέγοντας: “Ακολουθήστε με (στο Twitter) ή θα σπάσω το λαιμό του σκύλου μου”.

Η έκκληση/ προειδοποίηση συνοδευόταν από μια φωτογραφία που δείχνει κάποιον να έχει καρφώσει ένα σκυλάκι στο πάτωμα από το λαιμό του. Αλλά με τα εκατομμύρια των tweets που αποστέλλονται στο λογαριασμό του γκρουπ καθημερινά, το μήνυμα πιθανότατα δεν εντοπίστηκε.
 
Αρκετές ημέρες αργότερα, η κοπέλα έγραψε απευθείας στο μέλος του συγκροτήματος Λίαμ Πέιν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με το μήνυμα: “Σ 'αγαπώ. Ακολούθησέ με. Ο σκύλος μου μόλις πέθανε”. Επισύναψε μία φωτογραφία που ισχυρίστηκε ότι την έδειχνε να κλαίει έχοντας αγκαλιά το νεκρό σκυλί της.

Αργότερα όμως, όπως αποκαλύφθηκε όλα ήταν μια αρρωστημένη φάρσα. To portal της Daily Mail ανακάλυψε ότι η φωτογραφία του κοριτσιού με το νεκρό σκυλί δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο για πρώτη φορά τον Ιούνιο - δύο μήνες πριν απειλήσει ότι θα το σκοτώσει.Μάλιστα, άλλες φωτογραφίες που βρέθηκαν στο λογαριασμό της στο Twitter (@ illumivato) πριν ανασταλεί η λειτουργία του, δείχνουν ζώα μέσα σε μπλέντερ, τη “μαμά” της πιασμένη από το λαιμό, ακόμη και ένα μικρό παιδί δεμένο με το ίδιο πάντα μήνυμα - απειλή: ότι θα βρουν το θάνατο αν οι One Direction δεν την ακολουθήσουν στο Twitter(!)

Οι φίλοι της μπάντας , που είναι γνωστoί ως “Directioners”, χαρακτηρίζουν την κοπέλα ως ψυχοπαθή και απειλή για την κοινωνία, και άρχισαν εκστρατεία στο portal Change.org με αίτημα να φυλακιστεί, αίτημα που ώς τώρα έχει συγκεντρώσει περίπου 4.000 υπογραφές.

“Αυτό το πρόσωπο πρέπει να καεί στην κόλαση και θέλω να δω δικαιοσύνη” σχολίασε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη της εκστρατείας Μία Φάια που έχει ως στόχο τη φυλάκιση της δράστη.

Η υπόθεση έχει αναφερθεί ευρέως στα διεθνή ΜΜΕ, αλλά το όνομα και η καταγωγή της γυναίκας μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί. Οι One Direction (φωτό κάτω) δεν έχουν ακόμη σχολιάσει το περιστατικό.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld