Ερμιονίδα: Φόλιασαν δεκάδες αδέσποτα το τελευταίο 48ωρο


Δεκάδες σκύλοι και γάτες που ζούσαν ελεύθερα στις περιοχές Κρανιδίου, Πορτοχελιού και Κοιλάδας, βρήκαν τραγικό θάνατο, φολιασμένα από δολοφονικό χέρι, το τελευταίο 48ωρο.


Μόνον για την πόλη του Κρανιδίου, στα γραφεία μας αναφέρθηκε ο εντοπισμός 7 τουλάχιστον πτωμάτων.



Ο μεθοδικός τρόπος που κινήθηκε ο φονιάς και η μεγάλη διασπορά των δηλητηριασμένων αδεσπότων δείχνουν την ύπαρξη σχεδιασμού και αρρωστημένου ατόμου.

Η κ. Μαρία -Αθηνά Φιξ, Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου "ΓΑΦ", που προσφάτως είχε τοποθετήσει στην περιοχή πολλές ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα, εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την ενέργεια αυτή και τόνισε ότι η θανάτωση αδέσποτων ζώων είναι πράξη ποινικά κολάσιμη.
 

Ο κ. Νίκος Καλλιάνος, αντιπρόεδρος του φιλοζωικού Σωματείου "FASE" αποδοκίμασε με σκληρές εκφράσεις τις δολοφονίες αυτές, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο φονιάς δεν μπορεί να είναι κάτοικος Ερμιονίδας και ζήτησε από τους συμπολίτες του να επαγρυπνούν και να καταγγείλουν ότι τυχόν αντιληφθούν.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Τσαμαδός, δεν ανευρέθη προκειμένου να μας ενημερώσει για την αντίδραση της δημοτικής αρχής και τα της ταφής των δολοφονημένων ζώων συντροφιάς.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld