Ο Mickey Rourke χτίζει καταφύγιο αδέσποτων στην Ρουμανία


Με αφορμή την μαζική εξόντωση των αδέσποτων από την Ρουμάνικη Κυβέρνηση, ειδικά μετά την προσφορά 48 ευρώ για κάθε σκοτωμένο αδέσποτο που παραδίδουν οι πολίτες στο κράτος, εκατοντάδες ευαισθητοποιημένοι και φιλόζωοι πολίτες της Ρουμανίας μαζεύτηκαν έξω από τα καταφύγια αδέσποτων της χώρας, ώστε να υιοθετήσουν και να σώσουν στην κυριολεξία ένα σκυλάκι.Την ίδια στιγμή, ο γνωστός ηθοποιός Mickey Rourke, αφού πρώτα υιοθέτησε και αυτός ένα μικρό αδέσποτο τσιουάουα από την Ρουμανία, το οποίο περιφερόταν στα γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας "Dead in Tombstone", στην συνέχεια αποφάσισε να ξοδέψει 250.000$ για να φτιάξει στην χώρα ένα μεγάλο καταφύγιο ζώων.


Σκοπός του είναι να είναι τόσο μεγάλο όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, και να μπορεί να φιλοξενεί και να περιθάλπτει εκατοντάδες αδέσποτα. Ο ίδιος ξέρει καλά πως "δεν πρόκειται να βγάλει κανείς λεφτά από αυτή την επένδυση", και το κάνει απλά και μόνο για να βοηθήσει τα αδέσποτα και κατατρεγμένα σκυλιά της Ρουμανίας.

Ο ίδιος σκοπεύει να πηγαίνει στην Ρουμανία σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είναι σίγουρος πως το όλο project προχωρά κανονικά. 'Ηδη δύο κτηνίατροι, οι Mircea Zeta και Simon Corneleu, τάχθηκαν στν πλευρό του, και θα βρίσκονται εκεί ώστε να επιβλέπουν τις εργασίες και στην συνέχεια να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα ζώα του καταφυγίου.

Δεν είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις γνωστούς πλούσιους ανθρώπους, να έχουν εξίσου πλούσια καρδιά?responsibledogparents.blogspot.gr

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τα θύματα της Ρουμανίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Ρουμανία: Ουρές στα τοπικά καταφύγια από πολίτες για να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο
Μπριζίντ Μπαρντό: «Αυτός ο τύραννος σκέφτεται μόνο τη δολοφονία»
Με 266 ψήφους η Βουλή της Ρουμανίας καταδίκασε τα αδέσποτα σε θάνατο
Ρουμανία: Οι πολίτες διαδηλώνουν ΥΠΕΡ της ευθανασίας των αδέσποτων!
Βουκουρέστι: Ο Δήμαρχος θα προβεί σε δημοψήφισμα για την ευθανασία αδέσποτων σκύλων!
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld