«Όταν εγώ θα είμαι Δήμαρχος δεν πρόκειται να πέσει φόλα στην περιοχή μου»


Είπε ο Απόστολος Γκλέτσος αλλά δεν τήρησαι την υπόσχεσή του..
 
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταγγέλλει τις δηλητηριάσεις ζώων (κοτόπουλα, γάτες και σκύλοι) που έγιναν στην οδό Καραΐσκάκη της Στυλίδας Φθιώτιδας. Υπενθυμίζει στους πολίτες ότι η χρήση φόλας είναι παράνομη και τιμωρείται με φυλάκιση από 1 έως 5 χρόνια και χρηματικό πρόστιμο έως 30.000€.Είναι μια πράξη απάνθρωπη που χαρακτηρίζει τους δράστες.

Είναι ε π ι κ ί ν δ υ ν η για :  • ΄Ολα τα ζώα: δεσποζόμενα και παραγωγικά, που μπορεί να έρθουν σε επαφή με το δηλητήριο.
  • Για τα μικρά παιδιά που παίζουν σε μολυσμένο από τη φόλα μέρος.
  • Για το οικοσύστημα, μιας και κινδυνεύουν τα άγρια ζώα και πουλιά, αλλά και όλη η φύση από τη δηλητηρίαση του εδάφους και των νερών.
  • Είναι δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό και λειτουργεί αποτρεπτικά για τον τουρισμό.

Καλούμε: 


1. Το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας να ερευνήσει Άμεσα,ώστε να βρεθούν οι δράστες.
 

2. Το Δήμο Στυλίδας να εφαρμόσει επιτέλους το Νόμο 4039/12 που τον υποχρεώνει να λειτουργήσει δημοτικό κτηνιατρείο για την περίθαλψη αδέσποτων ζώων, καθώς και πρόγραμμα εμβολιασμών και στειρώσεων.
 

3. Προσωπικά το Δήμαρχο Στυλίδας κ.Απόστολο Γκλέτσο, να τηρήσει τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις που έδινε προεκλογικά στο Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας, τις οποίες παραθέτω όπως ακριβώς ειπώθηκαν: «όταν εγώ θα είμαι δήμαρχος δεν πρόκειται να πέσει φόλα στην περιοχή μου»....
 

Επισημαίνουμε ότι παρότι έχουμε επανειλημμένα προτείνει α ν έ ξ ο δ ε ς λύσεις για το Δήμο, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των αδέσποτων, ουδείς ενδιαφέρεται......

Κ α λ ο ύ μ ε επίσης όποιον ξέρει τους δράστες να μας ενημερώσει, για να τον οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά.0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld