Πέντε ψυχούλες κι η μαμά τους αναζητούν υιοθεσία - φιλοξενία


Πέντε ψυχούλες ήρθαν στον κόσμο στις 10/07. Τρία κοριτσάκια και δύο αγοράκια. Η μανούλα τους τα είχε κρύψει πολύ καλά γιατί η ίδια ήξερε καλά σε τι περιοχή θα ζούσαν... Ανάμεσα σε εργοστάσια, νταλίκες, δίπλα στο δρόμο, μακριά απο την πόλη και μόνο με 2-3 εργαζόμενους να νοιάζονται και να τους αφήνουν φαγάκι και νεράκι. Ήδη τα περισσότερα σκυλάκια που πέρασαν απο εκεί, ΄'εφυγαν' απο ασιτία, αρρώστια ή επειδή τα χτύπησε αμάξι. 


Κάποιοι εθελοντές συσπειρωθήκαμε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με 15 σκυλιά. Δυο θηλυκές που γέννησαν απο 5 κουτάβια με διαφορά ενός μηνός, μια θηλυκιά άρρωστη κουταβίνα η οποία ευτυχώς αναρρώνει χάρη στη βοήθεια του Save a Greek Stray που την ανέλαβε και τον αδερφούλι της τον οποίο χάσαμε απρόσμενα. Με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων εντός και εκτός χώρας καταφέραμε να στειρώσουμε τις δυο μανούλες καθώς και τον αρσενικό μπαμπά Τίγρη και να παρέχουμε σε όλα την κτηνιατρική τους φροντίδα (εμβόλια, αποπαρασιτώσεις κλπ). 


Πλέον υπάρχουν λοιπόν 3 ενήλικα και 10 κουτάβια, πράγμα που καθόλου δεν αρέσει στη δίοικηση των εργοστασίων της περιοχής. Πέρα απο αυτό, τα μικρά κουτάβια (αυτά που βλέπετε) είναι τρομοκρατημένα και κρύβονται μαζί με τη μαμά τους. Πρέπει να φύγουν άμεσα απο εκεί. Ζητάμε λοιπόν υιοθεσίες αλλά και φιλοξενίες. Η μαμά τους η Λίζα είναι 12 κιλάκια μόνο, πολύ γλυκιά και πολύ καλός χαρακτήρας. Πατέρα δε γνωρίζουμε αν και κάποια απο τα κουτάβια μοιάζουν πολύ στον αρσενικό της παρέας, τον Τίγρη. Έχουν ήδη κάνει το πρώτο τους εμβόλιο. 



Εάν θέλετε να δείτε το αλμπουμάκι με τα 5 μεγαλύτερα κουτάβια της παρέας, πατήστε ΕΔΩ.
Εάν θέλετε να δείτε τα δυο άλλα ενήλικα σκυλάκια, πατήστε ΕΔΩ


Επίσης, ΕΔΩ είναι το βιντεάκι την πρώτη μέρα που η μανούλα τους τα έβγαλε έξω κι εμείς τα γνωρίσαμε.

Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας, υπεύθυνη δήλωση και προϋπόθεση να στειρωθούν μόλις φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία. Βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη αλλά πάνε παντού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: mariamammou@hotmail.com ή στο Φβ.

Περισσότερες φώτο εδώ

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , Αρ. Πρωτοδικειου 2096/2012

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld