Σκύλος φύλαγε για 10 ώρες σκυλίτσα που παγιδεύτηκε σε σωλήνα υδρορροής


Οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, κάτι που συνεχώς επιβεβαιώνουν με τις πράξεις τους.

Αποδεικνύεται όμως ότι το μεγαλείο της ψυχής τους ξεπερνάει τη σχέση τους με τους ανθρώπους, και εξαπλώνεται και στις μεταξύ τους, “σκυλίσιες” σχέσεις.


Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν πόσο αφοσιωμένος είναι ένας αρσενικός σκύλος, ο οποίος πέρασε 10 ώρες για να φυλάει τη θηλυκή φίλη του, που είχε παγιδευτεί στο σωλήνα υδρορροής, σε πόλη της Κίνας.

Το σκυλί καθόταν πάνω από το σημείο κι έκανε τα πάντα για να σώσει τη φίλη του. Γάβγιζε με τις ώρες κι έτσι ξύπνησε μία 77χρονη γυναίκα που κατοικεί πάνω από το σημείο. Εκείνη είδε το παγιδευμένο μαύρο σκυλάκι και από πάνω του, το άσπρο καταβεβλημένο αρσενικό. Δε θέλησε όμως να ενοχλήσει τα σκυλιά και έπεσε για να κοιμηθεί. Όταν ξύπνησε το πρωί, διαπίστωσε ότι και τα δύο σκυλιά ήταν ακόμα στο ίδιο σημείο.



 


“Το άσπρο πηγαινοερχόταν μπρος πίσω, κοιτάζοντας του περαστικούς και τα αυτοκίνητα με μάτια που ικέτευαν για βοήθεια, ενώ το μαύρο σκυλάκι φαινόταν παγιδευμένο”, είπε η 77χρονη και τότε αποφάσισε να καλέσει βοήθεια για να απεγκλωβιστεί το μικρό σκυλάκι.

Ωστόσο, όταν η βοήθεια έφτασε, ο άνδρας φοβόταν να πλησιάσει στο σημείο, μήπως του επιτεθεί το αρσενικό σκυλί. Τελικά πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη του και απεγκλώβισε την παγιδευμένη φιλενάδα του.

Λίγες στιγμές αργότερα τα δύο σκυλιά έπαιζαν κι έτρεχαν στο δρόμο αγαπημένα.








Πηγή/Φωτογραφίες: Dailymail

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld