Τίγρης - Μάιλα: Δυο αδεσποτάκια που ψάχνουν σπίτι και μια ιστορία αγάπης!




Ο Τίγρης και η Μάιλα είναι δύο αδέσποτακια σκυλάκια κάτω απο 2 ετών και ζουν μαζί με τα 5 κουτάβια τους και ακόμη μια θηλυκιά με τα δικά της 5 κουτάβια (πατέρας όλων ο Τίγρης) σε μια πολύ επικίνδυνη βιομηχανική περιοχή. Έχει επιτευχθεί ως τώρα με επιμονή, υπομονή και βοήθεια απο πολλούς ανθρώπους να στειρωθεί τη Μάιλα ενώ στις 7/9 στειρώνεται και ο Τίγρης. Επίσης, όλα τα κουτάβια είναι εμβολιασμένα. Παρά τις προσπάθειες ανθρώπων εντός και εκτός πόλης (και χώρας) να έχουν τα σκυλάκια τουλάχιστον τροφή και κτηνιατρική περίθαλψη, πλέον αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα με τη διοίκηση των εργοστασίων μιας και θέλουνε να απομακρυνθούν τα σκυλιά απο εκεί. 




Στο love story μας όμως τώρα! Για τον Τίγρη και τη Μάιλα τα λόγια είναι λίγα! Είναι συνέχεια μαζί, ο Τίγρης την προστατεύει και τη διεκδικεί. Δεν φεύγει στιγμή απο κοντά της. Είναι ένα πραγματικά υπέροχο ζευγάρι. Ο Τίγρης επίσης υπήρξε πολύ τρυφερός πατέρας για τα κουτάβια του. Ωστόσο, τώρα που μεγαλώνουν τα αγόρια του έχει αρχίσει να αντιδρά. Γι'αυτό το λόγο ο Τίγρης θα δοθεί για υιοθεσία μόνο εφόσον δεν υπάρχει άλλο αρσενικό ενήλικο στο σπίτι. Με τους ανθρώπους είναι υπέροχος. Με τα θηλυκά επίσης. Η Μάιλα είναι μια πολύ γλυκιά σκυλίτσα χαμηλών τόνων που στέκεται συνέχεια στο πλευρό του Τίγρη. Είναι 17 κιλά και απ'ότι μάθαμε την εγκατέλειψε κάποιος κυνηγός.

Και τα δύο σκυλάκια θα δοθούν στειρωμένα και εμβολιασμένα. Το ιδανικό θα ήταν να υιοθετηθούν μαζί μιας και είναι ιδιαίτερα δεμένα. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας, υπεύθυνη δήλωση και προϋπόθεση να τοποθετηθεί microchip. Βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη αλλά μπορούνε να πάνε παντού.

Εδώ μπορείτε να δείτε δυο βιντεάκια τους: Βίντεο 1 - Βίντεο 2

Μπορείτε να δείτε τα κουτάβια τους ΕΔΩ και περισσότερες φώτο από τον Τίγρη και τη Μάιλα ΕΔΩ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: mariamammou@hotmail.com, facebook


ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. - ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Αρ. Πρωτοδικειου 2096/2012

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld